Cea mai norocoasă zodie a lunii septembrie. Are lipici la bani, succes pe plan profesional, pasiune în relație și multă sănătate

Cea mai norocoasă zodie a lunii septembrie. Are lipici la bani, succes pe plan profesional, pasiune în relație și multă sănătate

Toamna lui 2023 vine cu vești extraordinare pentru unele dintre zodii. Acest nou anotimp marchează începuturi pe plan personal și realizări excepționale dacă vorbim despre job, afaceri sau noi proiecte.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Astrele spun că va da norocul peste patru nativi din zodiac și îi va ajuta să realizeze tot ce și-au propus. Dar, dintre toate zodiile, una dintre ele va avea mai mult noroc. Este vorba despre Taur.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Septembrie, o lună perfectă pentru zodia Taur

Așadar, cei născuți în zodia Taur vor fi foarte norocoși. Ne referim aici în special la zona financiară, pentru că le vor ieși toate exact așa cum și-au propus. Poate fi vorba despre schimbarea vechiului loc de muncă și orientarea spre un alt domeniu, mult mai ofertant din punct de vedere material.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Cei care sunt în căutarea unui job, vor realiza acum că așteptarea lor nu a fost în zadar, pentru că, în sfârșit, vor găsi ceea ce căutau de mult timp.

Cu șanse crescute la jocurile de noroc și loterie, nativii Taur se pot aștepta la câștiguri semnificative care le vor deschide uși către confort și plăceri. Norocul financiar vine la pachet cu o surpriză amoroasă remarcabilă, întrucât dragostea îi va găsi pe acești nativi într-un mod cu totul neașteptat.

 O relație lungă se poate materializa, atunci când se așteaptă mai puțin, într-o căsătorie, în timp ce acei nativi singuri au șanse mari să își găsească marea dragoste a vieții lor. 

Noroc va avea și Racul

La Raci survin schimbări pe plan personal. Vor avea o surpriză de proporții din partenerului/partenerei de viață și vor realiza cât sunt de norocoși că și-au găsit jumătatea. Urmează o perioadă foarte interesantă pentru nativii Rac, pentru că relația de cuplu va trece la nivelul următor.

Vin vești bune și cu privire la sănătate, căci vor reuși să scape ca prin urechile acului de o intervenție costisitoare și complicată.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191