Cea mai rară floare din România. Înflorește doar o săptămână pe an și e de-a dreptul superbă

Cea mai rară floare din România. Înflorește doar o săptămână pe an și e de-a dreptul superbă

Avem norocul de a trăi într-o țară de o frumusețe rară, iar dacă reușim să ne facem curaj și să ieșim puțin din „jungla de beton” a orașelor în care trăim, vom putea vedea natura în toată splendoarea ei. De la animale rare, interesante, până la peisaje de vis, ne putem considera norocoși că avem în jur o asemenea diversitate naturală, pe care o putem explora! Iar o adevărată comoară a naturii din România este o floare despre care doar foarte puțini dintre noi știu că există!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Putem spune că avem norocul de a trăi într-o țară de o frumusețe naturală rară, iar dacă reușim să ne facem curaj și să ieșim puțin în afara „junglei de beton” în care s-au transformat orașele noastre, vom putea vedea natura în toată splendoarea ei. De la animale rare, interesante, până la peisaje de vis, ne putem considera norocoși că avem în jur o asemenea diversitate naturală de invidiat, pe care o putem explora! Iar o adevărată comoară a naturii din România este o floare despre care doar foarte puțini dintre noi știu că există!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , este vorba despre o floare superbă, extrem de rară, cunoscută sub numele de lalea pestriță. Aceasta se găsește doar în țara noastră, iar dacă vreți să o vedeți în persoană, trebuie să mergeți de-a lungul Olteniei de nord, sau, de asemenea, prin diverse zone din Transilvania și Banat, unde se mai găsește această floare.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Aceste flori nu au o mărime extrem de spectaculoasă, având o înălțime de aproximativ 40 de centimetri, cel mult! Ele sunt considerate extrem de rare și datorită faptului că înfloresc doar o săptămână pe an, trăind mai ales în apropiere de râuri.

Așa că dacă vreți să vă fixați o țintă pentru următoarea drumeție, ar fi o oprtunitate incredibilă să reușiți să admirați această lalea în mediul ei natural!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191