Cei 4 nativi care au noroc la bani între 18-21 septembrie. Își sporesc averea și-și îndeplinesc visele!

Cei 4 nativi care au noroc la bani între 18-21 septembrie. Își sporesc averea și-și îndeplinesc visele!

Persoanele care sunt născute în ani guvernați de oricare dintre aceste 4 animale din astrologia orientală vor avea o săptămână grozavă, mai ales când vine vorba de finanțe.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Astrologia și averea sunt adesea combinate în horoscopul occidental și, de asemenea, în horoscopul chinezesc. În funcție de perioada anului și de alinierea stelelor, fiecare dintre semnele (sau animalele din astrologia orientală) trece prin propriul său moment ideal pe parcursul unui an. Iar a treia săptămână a lunii septembrie va zâmbi oamenilor născuți în ani guvernați de aceste 4 animale.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ca și în astrologia occidentală, în Horoscopul chinezesc există 12 semne. În realitate, sunt animale, iar fiecare dintre ele reprezintă un an întreg, așa că toți oamenii născuți în același an sunt conduși de același animal. În timp ce în astrologia occidentală ciclul este încheiat la sfârșitul unui an întreg – fiecare zodie acoperă o lună – în astrologia orientală ciclul este încheiat și repornește la fiecare 12 ani.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Cei 4 nativi ai Horoscopului chinezesc care vor avea noroc la bani și se vor putea răsfăța în această săptămână

Dragon

Hotărât și foarte curajos. Acestea sunt principalele caracteristici ale bărbaților și femeilor născuți în anii conduși de Dragonul din Horoscopul chinezesc. Și asumarea riscurilor poate da rezultate favorabile, atâta timp cât știm să acceptăm consecințele. Începutul acestei săptămâni din septembrie îi va surprinde pe oamenii stăpâniți de Dragon cu un venit neprevăzut – și necesar – de bani care le va permite să-și îndeplinească o veche dorință. Acum este momentul!

Tigru

Un alt animal curajos – în cadrul astrologiei orientale – este Tigrul. Toate mișcările lor sunt calculate la rece, așa că – după cum se spune – sunt oameni care nu „cos fără ață”. Începutul ultimei săptămâni a lunii septembrie va veni cu încasarea unor bani pe care cineva ți-i dator de multă vreme (și de care, foarte probabil, ai și uitat). Prin urmare, este momentul ideal pentru acea călătorie pe care o amânați de mult.

Şobolan

Viclenia și ușurința de a se adapta la orice context sunt principalele trăsături distinctive ale Șobolanului din Horoscopul chinezesc. Din acest motiv, nu ar trebui să fie surprinzător că oamenii născuți în ani guvernați de acest animal reușesc întotdeauna să iasă bine. Dacă așteptai momentul potrivit pentru a investi acei bani pe care îi ai ca surplus în economiile tale, s-ar putea să nu existe o oportunitate mai bună decât aceasta de a face acest lucru.

Maimuța

Dacă există un animal agil și priceput în astrologia orientală, acesta este maimuța. Îndemânarea lui nu încetează să uimească, chiar și la nivel economic și financiar.

Penultima săptămână a lunii septembrie pare a fi cea mai potrivită, în cadrul Horoscopului chinezesc, pentru ca bărbații și femeile născuți în anii conduși de Maimuță să riște totul ca să-și înmulțească profiturile și să accepte o provocare profesională. Cu siguranță îi veți face față, nu mai stați pe gânduri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191