Cei doi români care au făcut nunta de 3 milioane de euro în Italia au fost, în trecut, naș și fină. Cum au ajuns acum Don Pepe și Maria soț și soție

Cei doi români care au făcut nunta de 3 milioane de euro în Italia au fost, în trecut, naș și fină. Cum au ajuns acum Don Pepe și Maria soț și soție

Pe Don Pepe îl știe o lume întreagă. Cunoscutul milionar și iubita lui au făcut pasul cel mare și au organizat o nuntă ca în povești, ieri, la data de 4 octombrie 2023. Așadar, cum era de așteptat, după o relație de mai mulți ani, cei doi și-au unit destinele într-un cadru de poveste, mai exact într-o vilă situată pe malul Lacului Como. Însă, puțini știu ce legătură este între cei doi, de fapt.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Ieri, unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz-ul românesc a avut loc într-o locație de lux din Italia, pe malul lacului Como. Este vorba despre marele eveniment din viața cunoscutului om de afaceri, Don Pepe și a soția lui, Maria, despre care se știe că, în trecut, i-a fost fină.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Don Pepe, în trecut naș, iar acum soț

Așadar, știm că Don Pepe, pe numele lui real Petre Niculae, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România. Totodată, el este și patronul firmei Pedro Construct.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ei bine, pentru că relația lui cu Maria mergea cum nu se putea mai bine, afaceristul a decis că este timpul pentru marele eveniment de nuntă. Așadar, el s-a însurat cu Maria Căpâlnaș, în urmă cu doar o zi. Cât despre marele eveniment, acesta a avut loc într-un loc spectaculos din Italia.

Concret, evenimentul a avut loc pe malurile lacului Como, Italia, într-un celebru palat. De invitați nici nu mai vorbim, căci au fost unul și unul. Mai mult decât atât, printre aceștia și-au făcut apariția și multe persoane cunoscute din showbiz-ul internațional. Ce să mai, evenimentul a fost unul de vis!

Relatia dintre Don Pepe și soția lui, Maria

Însă, cunoscut drept „Don Pepe”, știm că Petre Niculae a fost nașul de cununie al cuplului format din Costin Bacneanu alias „Așchiuță” (supranumit regele termopanelor) și Maria Căpâlnaș, în anul 2017, atunci când cei doi au decis că este timpul pentru marele eveniment din viața lor.

Însă, relația lor nu a mai decurs la fel, iar asta căci cuplul s-a destrămat, în anul 2020. Apoi, la șase ani distanță, fina a devenit soție lui Don Pepe.

CITEȘTE ȘI: Star Matinal. Imagini spectaculoase de la nunta de 3 milioane de euro. S-au căsătorit într-o locație de lux lângă Lacul Como. Mirii sunt extrem de cunoscuți în România / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191