Cel mai bun ceai pentru această perioadă. Lidia Fecioru îl recomandă

Cel mai bun ceai pentru această perioadă. Lidia Fecioru îl recomandă

Care este cel mai bun ceai pe care să îl bei în această perioadă a anului. Lidia Fecioru îl recomadă. Ce a spus specialista în cadrul unei emisiuni TV despre beneficii.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Lidia Fecioru, binecunoscutul bioenergoterapeut, vine cu o nouă recomandare pentru români în această perioadă. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, aceasta a vorbit despre un ceai care poate aduce numeroase beneficii celor care îl consumă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ceai recomandat pentru această perioadă

Este vorba despre ceaiul de podbal, o plantă medicinală cu o tradiție îndelungată, apreciată încă din antichitate și folosită pe scară largă în medicina tradițională românească.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Lidia Fecioru a subliniat că încă se pot culege frunzele tinere de podbal, o plantă care preferă zonele umede, fiind des întâlnită pe lângă râuri și izvoare, potrivit Antena 3 CNN.

Cum se prepară ceaiul

Prepararea ceaiului de podbal este simplă: se folosește o lingură cu vârf de frunze uscate la un pahar de apă, amestecul fiind lăsat la infuzat timp de o oră, acoperit. Ceaiul se consumă pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă, contribuind la reținerea lichidelor în organism.

Acest ceai este extrem de benefic pentru persoanele cu chisturi renale datorită proprietăților sale antibacteriene și antivirale. În plus, gustul dulceag și lipsa amărelii îl fac plăcut la consum.

Ceaiul de podbal, recomandat de Lidia Fecioru, se dovedește a fi un aliat valoros pentru sănătatea noastră, mai ales în această perioadă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191