Cel mai bun sos pentru ardei umpluți. 3 rețete simple

Cel mai bun sos pentru ardei umpluți. 3 rețete simple

Mai ales în această perioadă a anului, mulți români iubesc să gătească și să mănânce ardei umpluți, deoarece este sezonul lor. Ei bine, noi ți-am pregătit cel mai bun sos pentru ardei umpluți. Mai jos vei găsi 3 rețete simple. Vei obține cele mai delicioase preparate. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru aceste rețete, dar și care este modul de preparare!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În acest articol vei găsi 3 rețete simple pentru cele mai bune sosuri pe care să le combini cu ardei umpluți. Vei obține preparate care vor reuși să-ți încânte papilele gustative. Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Rețetă de sos alb cu smântână pentru ardei umpluți

Ingrediente:

-300 ml de smântână

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

-100 gr de unt

-100 gr de cașcaval

-2-3 linguri de ulei de măsline

-1 lingură de amidon alimentar

-3-4 linguri de apă

-sare

Mod de preparare:

Cașcavalul se dă prin răzătoare. Smântâna se amestecă foarte bine cu amidonul alimentar, peste care se vor adăuga lingurile de lapte. Se pune ulei de măsline la încins, iar în tigaie se adaugă untul tăiat cuburi.

Peste unt se adaugă smântână și se amestecă totul foarte bine. Se adaugă cașcaval, iar focul se dă la mic pentru încă câteva minute. Se condimentează cu sare, apoi se adaugă compoziția de smântână și amidon alimentar și se amestecă pentru încă câteva minute. Se oprește focul și se adaugă ardeii umpluți peste sos.

Sos de roșii pentru ardei umpluți

Ingrediente:

-1 kg de roșii

-ulei de măsline

-4 căței de usturoi

-frunze de busuioc

-sare

-piper

Mod de preparare:

Se încinge ulei de măsline într-o tigaie, iar peste el se adaugă usturoiul tocat. Se amestecă foarte bine și se lasă la călit pentru aproximativ cinci minute.

Roșiile se spală și se toacă mărunt, apoi se adaugă peste usturoi și ulei, în tigaie. Se amestecă câteva minute, apoi se acoperă cu un capac și se dă focul la mic. După cinci minute se adaugă busuioc tocat, sare și piper. Se mai lasă cinci minute pe foc și sosul este gata. Se pune sosul peste ardei umpluți și sunt gata de servit.

Rețetă de sos pentru ardei umpluți de post

Ingrediente:

-500 ml de suc de roșii la sticlă sau cutie

-sare

-piper

Mod de preparare:

Se diluează sucul de roșii în apă caldă. Se pune 500 ml de suc de roșii la 500 ml de apă călduță. Se pune sarea și piperul și se amestecă foarte bine totul. Se adaugă această compoziție pentru ardei umpluți de post și se fierb în sos.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191