Cel mai controversat serial de pe Netflix a împărțit lumea în două. Se află în top 5 preferințe ale românilor

Cel mai controversat serial de pe Netflix a împărțit lumea în două. Se află în top 5 preferințe ale românilor

Netflix deja ne-a obișnuit cu producțiile sale filmate în cel mai scurt timp posibil, însă care reușesc să captiveze atenția a milioane de români. Ei bine, unul dintre cele mai populare seriale de pe platforma de streaming, „Viespile”, a devenit extrem de îndrăgit și în țara noastră!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Mai precis, serialul se află în top 5, atunci când vine vorba despre preferințele românilor! „Viespile” (serial care are titlul original „Yellowjackets”) captivează publicul din țara noastră chiar și acum, în ciuda faptului că primul sezon s-a lansat cu ceva timp în urmă, în anul 2021.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Și distribuția plină de nume cunoscute ajută producția să își adune un număr mare de fani, de-a lungul lumii. Mai precis, în cele 10 episoade ale primului sezon, românii pot vedea actori cunoscuți, precum Melanie Lynskey, Juliette Lewis, cât și Christina Ricci.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Viespile” spune o poveste plină de suspans, serialul făcând salturi în timp, între întâmplările tulburătoare din 1996, iar apoi revine în 2021, unde urmărește viața din momentul actual a personajelor principale. De altfel, aceste salturi în timp pot crea ceva confuzie dacă nu urmărim foarte atent ce se întâmplă, lucru care a mai fost criticat de către cei care au văzut serialul.

Mai precis, producția urmărește povestea unor fete dintr-o echipă de fotbal, al căror avion se prăbușește în sălbăticia din Canada, în 1996. Supraviețuitorii acidentului rămân izolați în pădurile reci ale Canadei vreme de 19 luni, timp în care vor fi nevoiți să facă sacrificii uriașe și să treacă dincolo de limitele lor. Acum, în 2021, supraviețuitorii încă încearcă să se împace cu evenimentele din acea perioadă.

Serialul s-a lansat deja de ceva timp, mai precis, primul sezon a putut fi vizionat încă din 21 noiembrie 2021. Cele 10 episoade nu sunt foarte lungi, așa că serialul este perfect și pentru cei care nu au foarte mult timp să stea în fața ecranelor. Mai precis, fiecare dintre acestea are puțin sub o oră.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191