Cel mai iubit actor turc revine în atenția românilor! Va juca în cel mai tare serial care te va ține cu sufletul la gură. Când începe

Cel mai iubit actor turc revine în atenția românilor! Va juca în cel mai tare serial care te va ține cu sufletul la gură. Când începe

Unul dintre cele mai așteptate seriale din România, „Secrete de familie”, cu actorul Kaan Urgancıoğlu în rolul principal va avea marea lansare pe 30 august, la Kanal D și promite să devină cea mai urmărită producție.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

„Secrete de familie” poartă semnătură producătorilor serialului “Dragoste infinită”, și a cunoscut deja succesul în peste 25 de teritorii, obținând cote de piață impresionante în țările în care a fost difuzat, de peste 20%.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Producția a avut succes peste tot, fie ca ne referim la Turcia, sau de SUA, Israel, Puerto Rico, Federația Rusă, Cipru, Grecia, Spania El promite să facă același lucru și în România.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Povestea serialului “Secrete de familie” i-a încântat pe privitori printr-o combinație captivantă de intrigă puternică, personaje memorabile și distribuție excepțională.

Ea propune o incursiune emoționantă într-un labirint al luptei pentru adevăr și justiție, pe fundalul unei povești intense de dragoste.

Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime; îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între cei doi.

Actorul din rolul principal, Kaan Urgancıoğlu, este deja foarte iubit de publicul din România datorită interpretării din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

„Este un serial extrem de puternic, o combinație de intrigă polițistă și poveste de dragoste. Sunt fericită că am un rol atât de complex, cel al unei femei puternice, care lupta pentru a afla adevărul, într-un caz complicat de crimă. În același timp duce propriile-i Vă invit să descoperiți o poveste care pe mine m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului”, a declarat Pinar Deniz.

„Este un serial care te ține, realmente, cu sufletul la gură. Scenariul este plin de suprize și construit pornind de la adevăruri general umane, de la valori pe care eroii serialului se zbat să le scoată la lumina. Adevărul este ceea ce unește, mai presus de orice, personajele principale, iar iubirea capătă o forță uriașă în lupta pentru adevăr”, a spus Kaan Urgancıoğlu.

Din 30 august, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, serialul „Secrete de familie”, o istorie complicată despre adevăr, despre mistere bine păzite, despre sacrificiu și dragostea care prinde viață pe un adevărat câmp de lupta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191