Cel mai mare mister din lume. Are voie Papa să consume alcool? Răspunsul te va surprinde!

Cel mai mare mister din lume. Are voie Papa să consume alcool? Răspunsul te va surprinde!

Papalitatea reprezintă cel mai înalt grad pe care preoții catolici îl pot primi, iar alegerea făcută este pe viață. Papa Francisc (86 de ani) este una dintre cele mai importante personalității ale lumii, iar în jurul acestui au apărut diverse curiozități. Una dintre cele mai răspândite este: are, sau nu voie Papa Francisc să consume alcool? Descoperă în rândurile de mai jos răspunsul la cea mai des întâlnită întrebare.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Papa Francisc a devenit extrem de apropiat de semenii săi și iubit atât de cei mici, cât și de către cei mari, încă din momentul în care a preluat Sfântul Scaun. Poziția sa socială îi permite accesul către cele mai multe și bune servicii, de aici și curiozitatea legată de consumul de alcool. Deși nimeni nu și-ar imagina că Papa consumă alcool, răspunsul te poate surprinde.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Papa Francisc are permisiunea de a consuma alcool?

Ei bine, conform religiei catolice, regulile nu interzic consumul de alcool, însă cumpătarea joacă un rol esențial. Astfel, este recomandat să fii cumpătat atunci când vine vorba de excesele la alcool, medicamente sau tutun.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Așadar, Papa Francisc are permisiunea de a consuma alcool, deși sunt șanse reduse să facă asta. De asemenea, atunci când vine vorba de alimentație, Șeful Bisericii Catolice are o dietă destul de sănătoasă, fiindu-i recomandat să consume mai puține paste, motivele fiind vârsta înaintea, greutatea și durerile de spate.

Curiozități pe care nu le știai despre Papa Francisc

Suveranul Pontif și-a pierdut în copilărie un rinichi, din cauza unei infecții respiratorii pe care a suferit-o.

Papa Francisc a studiat chimia la Universitatea din Buenos Aires. Acesta are predat literatură și filosofie în liceele din Argentina și are licență în filosofie. La vârsta de 32 de ani, a luat decizia de a se îndrepta către calea preoției.

Deși pare greu de crezut, Papa Francisc a lucrat ca și bodyguard într-un club din Buenos Aires, totul pentru a-și putea plăti studiile la școala ecleziastică.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191