Cel mai murdar obiect din casa ta. Cât costă și la ce interval de timp ar trebui schimbat

Cel mai murdar obiect din casa ta. Cât costă și la ce interval de timp ar trebui schimbat

Cu toții ne dorim o casă cât mai curată, iar din acest motiv avem grijă să facem curățenie cât mai des posibil și să scăpăm de lucrurile mult prea uzate, ori murdare. Cu toate acestea, mizeria și bacteriile pot adesea să se ascundă în cele mai neobișnuite locuri! Iar un obiect extrem de banal este unul dintre cele mai murdare din casa noastră!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Probabil că nu este nimeni care să poată spune că nu își dorește o casă cât mai curată. Pentru a menține ordinea și igiena apartamentului nostru, cheltuim adesea oricât ar fi necesar pe diversele soluții de curățenie, iar indiferent de cât de încărcat ne este programul, facem tot posibilul pentru a avea timpul necesar pentru o curățenie generală, la perioade regulate.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cu toate acestea, potrivit informațiilor de la , un obiect extrem de banal este cel mai murdar din bucătăria noastră! Mai precis, este vorba despre buretele de vase! Un studiu efectuat în Germania, în 2017, a arătat că bacteriile se pot înmulți rapid pe buretele de vase, chiar și dacă îl curățăm în apă fiartă, ori în cuptorul cu microunde!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Cercetătorii germani au descoperit nu mai puțin de 362 de tipuri diferite de bacterii, pe un burete de vase. Acest obiect atât de banal din bucătăria noastră ne poate provoca o mulțime de boli, cum ar fi parazitoze, diverse boli digestive, intoxicații alimentare microbiene, dar chiar și verminoze intestinale.

Din păcate, singura metodă prin care putem reduce riscul de a ne îmbolnăvi din cauza buretelui de vase este dacă avem grijă să îl schimbăm des. Potrivit informațiilor de la , cel mai bine ar fi să schimbăm buretele de vase odată pe săptămână. Desigur, totul depinde și de cât de des îl folosim, iar dacă nu avem nevoie de el decât foarte rar, poate să nu fie necesar să îl schimbăm atât de des. Cu toate acestea, dacă buretele de vase este utilizat zilnic, el va trebui schimbat săptămânal.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191