Cel mai murdar și respingător semn zodiacal. Nu e prieten nici cu săpunul, nici cu parfumul!

Cel mai murdar și respingător semn zodiacal. Nu e prieten nici cu săpunul, nici cu parfumul!

Există anumite zodii care excelează prin lipsa de atenție la igienă și câștigă titlul de cei mai neglijenți și murdari din horoscop.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Predicțiile horoscopului influențează viața multor oameni

Zi de zi, predicțiile horoscopului influențează viața multor oameni, abordând subiecte precum dragostea, munca și sănătatea. Dar astrologia poate oferi și o perspectivă mai profundă, analizând trăsăturile de personalitate ale fiecărui semn zodiacal. Cu această ocazie ne vom concentra asupra zodiilor care tind să neglijeze igiena personală și pe cea a împrejurimilor, acestea fiind considerate cele mai murdare din întreg horoscopul.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Este surprinzător, dar adevărat, există oameni cărora nu le face plăcere să facă un duș fierbinte iarna sau o baie răcoritoare vara. De asemenea, nu le pasă dacă hainele lor sunt pătate sau miros, iar împrejurimile lor pot părea o mizerie totală. De fapt, există anumite zodii care excelează în această lipsă de atenție la igienă și câștigă titlul de cei mai neglijenți și murdari din horoscop.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cele mai murdare și mai respingătoare semne ale întregului zodiac, conform astrologiei

BERBEC

Persoanele născute sub semnul Berbecului pot fi extrem de cochete, dar au tendința de a amâna atunci când vine vorba de pregătirea pentru întâlniri sau evenimente importante. Ei tind să reziste să intre în duș, să se îmbrace frumos și să părăsească confortul casei lor. Preferă ținutele relaxate precum pantalonii de jogging murdari și coafuri casual sau chiar  șlapii. Această aversiune față de igiena și actualizarea garderobei dvs. vă duce adesea să vă purtați hainele până când acestea sunt complet uzate.

LEU

Cei din zodia Leu au tendința de a nu se concentra prea mult pe igiena personală. Acest lucru se datorează parțial încrederii lor în frumusețea lor naturală, despre care cred că este suficientă pentru a cuceri lumea. În general, ei evită să frecventeze frizeria, nu cheltuiesc de obicei bani pe haine noi și au tendința de a le neglija pe cele pe care le au din sezoanele precedente. Cu toate acestea, în ciuda acestor obiceiuri slabe de îngrijire, personalitatea lor magnetică le permite adesea să depășească orice îngrijorări legate de miros sau dezordine.

TAUR

Taurul este al treilea pe lista zodiilor cel mai puțin preocupate de igiena personală. Încăpățânarea Taurului este de așa natură încât, chiar și atunci când este subliniat că este neîngrijit sau miroase urât, el poate alege să nu mai facă baie doar pentru a-l contrazice. Întotdeauna găsesc scuze, precum căldura verii sau frigul iernii, pentru a evita să intre la duș. Timpul trece și de multe ori uită să aibă grijă de igiena personală, motiv pentru care sunt considerați și unul dintre cele mai murdare semne ale zodiacului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191