Cel mai tensionat film al verii a ajuns în România. Te ține cu sufletul la gură, iar finalul e memorabil

Cel mai tensionat film al verii a ajuns în România. Te ține cu sufletul la gură, iar finalul e memorabil

Noul film horror care se lansează pe 7 iulie 2023! Este vorba de continuarea unei celebre serii. Cel de-al cincilea „episod” din Insidious îi aduce înapoi pe membrii familiei Lambert, care au dat startul francizei horror în 2010.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cel mai tensionat film al verii – Insidious: The Red Door

„Insidious: The Red Door” îi va cufunda pe pasionații de groază în adâncurile întunecate ale tărâmului supranatural cunoscut sub numele de The Further. Trailerul oferă o privire asupra bântuitoarei învieri a entităților malefice din trecutul francizei, inclusiv a temutului demon cu față roșie. Acest personaj iconic este pregătit să dezlănțuie o frică paralizantă asupra publicului neștiutor atunci când va apărea pe marele ecran.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pe măsură ce saga continuă, trio-ul format din Patrick Wilson, Rose Byrne și Ty Simpkins este împins din nou într-o confruntare dificilă cu demonii nepământeni care transcend granițele muritorilor. Cu patru filme în lucru și o bază de fani divizată, a sosit momentul să se dea drumul la o nou capitol din saga Insidious.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Insidious: The Red Door” servește drept capitol final al francizei, readucând familia Lambert în prim-plan după absența lor din a treia și a patra parte. Reapărând la 10 ani după încheierea capitolelor inițiale, Insidious în 2010 și Insidious: Chapter 2 în 2013, „The Red Door” ne conduce într-o odisee perfidă, în timp ce Josh Lambert pornește într-o călătorie pentru a-și trimite fiul, Dalton, la universitate.

Filmul horror Insidious debutează la cinema pe 7 iulie

Cu toate acestea, ceea ce începe ca o reverie universitară a lui Dalton se transformă rapid într-o fantasmagorie răuvoitoare, pe măsură ce demonii reprimați din trecutul său se materializează cu o răzbunare înfricoșătoare. Aceștia îi prind atât pe tată, cât și pe fiu în mrejele lor nocturne.

În mod special, „The Red Door” nu numai că extinde continuitatea narativă a predecesorului său, dar introduce și o nouă fațetă prin implicarea lui Wilson în responsabilitățile regizorale. Într-o mișcare îndrăzneață, Wilson însuși orchestrează acest punct culminant cinematografic, marcând debutul său regizoral. Sub îndrumarea sa iscusită, completată de scenariul abil scris de Scott Teems și de povestea plină de imaginație a creatorului seriei, Leigh Whannell, „The Red Door” iese la iveală, chemând publicul în adâncurile misterului său infernal. Bineînțeles, doar din titlu, fanii sunt deja conștienți că următorul episod din Insidious va deschide din nou ușile către „The Further”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191