Cel mai trist film de pe Netflix. Vei plânge neîncetat timp de 122 de minute

Cel mai trist film de pe Netflix. Vei plânge neîncetat timp de 122 de minute

Vacanța liniștită la mare a unei femei ia o turnură tulburătoare, după ce obsesia ei pentru o tânără mamă cazată într-o vilă din apropiere îi trezește amintiri din trecut. Mai exact, Leda Caruso (Olivia Colman) își rememorează propria tinerețe și maternitate, momentele confuze în care nu știa cum să reacționeze și alegerile pe care le-a avut de făcut.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„The Dark Daughter”, o dramă psihologică

Acest film este o dramă psihologică cum rar ți-e dat să vezi. Evident, după un roman omonim scris de autoarea italiană Elena Ferrante, cu laureata la Oscar (și nominalizată în 2022 pentru rolul din acest film) Olivia Colman și Dakota Johnson, filmul urmărește povestea unei profesoare de patruzeci și opt de ani, Leda, care merge într-o vacanță.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Acolo, o întâlnește pe Nina, mămică tânără, și pe familia acesteia, care îi stârnesc Ledei nu doar sentimente bizare și de frică, ci și un interes aproape patologic. În speță, este un film care evidențiază greutatea de a-ți crește copiii și, într-o oarecare măsură, depresia postnatală cu care se confruntă unele femei. Oricum, este un film care conturează o realitate violentă.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

 Filmul a reprezentat debutul în regie al actriței Maggie Gyllenhaal, care a scris și scenariul, premiat, în 2022, la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, unde pelicula a avut premiera oficială. Distribuția a reunit nume importante ale cinematografiei, precum Olivia Colman, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard, Jessie Buckley sau Paul Mescal.

Ce se întâmplă în filmul„The Dark Daughter”

Profesoara britanică de literatură Leda Caruso (Olivia Colman) a plecat, în Grecia, într-o vacanță de vară. În timp ce era pe plajă, ea observă o tânără atrăgătoare pe nume Nina, (Dakota Johnson) împreună cu fiica ei încăpățânată Elena (Athena Martin). Acest lucru a făcut-o să-și amintească de ea în tinerețe, pe când avea 20 și ceva de ani, și își creștea propriile fiice: Bianca și Martha (Robyn Elwell și Ellie Blake).

Leda, în vârstă de 48 de ani, este portretizată de Olivia Colman. Acest film dezvăluie stările cu care aceasta se luptă. Aceste probleme dureroase s-au învârtit, în principal, în jurul relației ei tumultoase cu fiicele sale pe vremea când erau mici, probleme revenite, odată cu vederea Ninei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191