Cele 2 zodii feminine pe care trebuie să le eviți. Nu poți să faci casă cu ele căci sunt prea cheltuitoare

Cele 2 zodii feminine pe care trebuie să le eviți. Nu poți să faci casă cu ele căci sunt prea cheltuitoare

Astrologii au identificat cele mai cheltuitoare femei din zodiac. Se pare că există anumite native care fac risipă de bani și privesc bărbații ca pe o sursă de venit. Iată care sunt cele două semne zodiacale de care trebuie să te ferești, dacă vrei să faci casă.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Femeia Vărsător aruncă cu banii în toate părțile

Femeile din zodia Vărsător nu sunt prea pricepute la gestionarea banilor, drept pentru care mereu încearcă să aibă un stil de viață luxos. Se simt bine atunci când își satisfac plăcerile și nu suportă să li se reproșeze că au cheltuit prea mult, chiar dacă aruncă cu banii pe lucruri inutile. Partenerii femeilor Vărsător ar trebui să evite să le bată la cap atunci când își golesc buzunarele, căci există riscul de a le stârni furia și cu siguranță nu va reuși nimeni să le stăpânească.  

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

De asemenea, dacă aceste native nu au șansa unui loc de muncă bine plătit, există posibilitatea să nu aibă niciodată bani în portofel.  În acest caz, bărbaților le va fi greu să își întemeieze o familie cu femeia Vărsător, întrucât aceasta nu știe cum să echilibreze balanța între salariu, datorii și bunurile pe care le achiziționează.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Femeia Săgetător nu se uită niciodată la bani

Femeile născute în zodia Săgetător sunt complet ahtiate după bani. Veșnic îndrăgostite de lucruri scumpe, acestea reușesc să câștige atât de bine pe cont propriu, încât pot să își satisfacă și cele mai înalte plăceri. Femeia Săgetător nu va ajunge niciodată să se împrumute sau să își facă datorii, iar asta o va face mereu să fie cu un pas înaintea altor femei. De asemenea, acesteia nu îi va conveni niciodată ca partenerul să o tragă la răspundere atunci când vine vorba despre modul în care alege să își gestioneze banii.

Uneori, cât are, atât cheltuie, însă există și perioade în care femeia Săgetător se limitează și mai face și economii. Totuși, o astfel de femeie este greu de înțeles și acceptat de un bărbat. De aceea, dacă vreodată ai de gând să te însori cu o femeie născută în zodia Săgetător, asigură-te că se potrivește așteptărilor tale. Altfel, s-ar putea să ajungi să te plângi că nu faci față cu cheltuielile casei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191