Cele 3 cuvinte pe care trebuie să le rostești atunci când nu ai bani. Îți vor umple portofelul în mod miraculos

Cele 3 cuvinte pe care trebuie să le rostești atunci când nu ai bani. Îți vor umple portofelul în mod miraculos

Fie că ne dăm seama de acest lucru, sau nu, totul în viața noastră va fi guvernat de mentalitatea pe care o avem. De la relațiile cu cei din jur și până la succesul în carieră, modul în care alegem să privim lucrurile va influența complet cursul vieții noastre. Iar trei cuvinte anume, dacă sunt repetate suficient, ne pot ajuta să atragem banii în viața noastră.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cu siguranță că toți dintre noi ne dorim să fim independenți financiar și fericiți. Iar, indiferent de ce oportunități ne apar în cale, modul în care privim lucrurile și alegerile spre care personalitatea noastră ne va împine, are un rol crucial în succesul poveștii noastre, ori, în absența acestuia.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Astfel, primul pas spre succes este întotdeauna unul mental, care are legătură cu noi, nu cu lumea din jurul nostru. Iar o utilizatoare TikTok ne vorbește despre sfaturile date de autori precum Joseph Murphy și Neville Goddard, care foloseau anumite cuvinte pentru a atrage banii în viața lor.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Tot ce ai de făcut este să închizi ochii, să intri într-o stare de liniște, să respiri profund, să te relaxezi și cu ochii închiși, în starea aceea de liniște, să repeți cele trei cuvinte”, ne sfătuiește utilizatoarea TikTok.

Aceste cuvinte simple, care ne împinge creierul către succes, pot fi repetate de trei ori pe zi, ori de câte ori simțim nevoia. În cele din urmă, aceste cuvinte se vor impregna în creierul nostru, iar, în cele din urmă, aceste cuvinte se pot transforma în realitate.

Mai precis, aceste trei cuvinte pe care trebuie să le repetăm sunt „bani”, „abundență” și „fericire”. Astfel, tot ce trebuie să facem este să închidem ochii, să ne relaxăm și să nu mai lăsăm problemele din jurul nostru să ne influențeze.

Odată ce am atins acea stare de liniște atât de importantă, trebuie să repetăm aceste cuvinte, de oricâte ori este nevoie. În timp, putem observa că aceste cuvinte se vor transforma în realitate!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191