Cele mai performante firme din Prahova, premiate la Ateneul Roman. Mesajul transmis de subprefectul Emil Draganescu, prezent la eveniment

Cele mai performante firme din Prahova, premiate la Ateneul Roman. Mesajul transmis de subprefectul Emil Draganescu, prezent la eveniment

Ieri, la Ateneul Roman, a avut loc Topul firmelor din Romania 2022, eveniment la care au fost prezenti si reprezentantii Prefecturii Prahova.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Cu acest prilej, au fost premiate si firmele performante din judetul Prahova.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Dragi prieteni,

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Actuala echipă a Prefecturii a desfășurat activități multiple în vederea unei colaborări eficiente cu mediul de afaceri!

Aseară am fost prezenți în minunatul Ateneu din București pentru a aplauda, în special , firmele prahovene premiate în cadrul “Topului Național al Firmelor Private ”!

Consider că, pe lângă întâlnirile profesionale, prezența alături de mediul de afaceri și în aceste momente, reprezintă o formă de respect!

Iar tot ceea ce facem, facem cu speranța ca, în cele din urmă, această formă de respect să devină reciprocă!

Astăzi, în întâlnirea cu reprezentanții companiilor de comunicații, am primit cu bucurie complimentul că ceea ce facem noi, identificarea nevoilor și a problemelor cu care se confruntă, reprezintă un demers deosebit și util pentru dumnealor!

Așa că: vom continua!!”, a scris subrefectul Emil Draganescu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191