Cele mai performante firme din Prahova, premiate la Ateneul Roman. Mesajul transmis de subprefectul Emil Draganescu, prezent la eveniment

Cele mai performante firme din Prahova, premiate la Ateneul Roman. Mesajul transmis de subprefectul Emil Draganescu, prezent la eveniment

Ieri, la Ateneul Roman, a avut loc Topul firmelor din Romania 2022, eveniment la care au fost prezenti si reprezentantii Prefecturii Prahova.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Cu acest prilej, au fost premiate si firmele performante din judetul Prahova.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

„Dragi prieteni,

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Actuala echipă a Prefecturii a desfășurat activități multiple în vederea unei colaborări eficiente cu mediul de afaceri!

Aseară am fost prezenți în minunatul Ateneu din București pentru a aplauda, în special , firmele prahovene premiate în cadrul “Topului Național al Firmelor Private ”!

Consider că, pe lângă întâlnirile profesionale, prezența alături de mediul de afaceri și în aceste momente, reprezintă o formă de respect!

Iar tot ceea ce facem, facem cu speranța ca, în cele din urmă, această formă de respect să devină reciprocă!

Astăzi, în întâlnirea cu reprezentanții companiilor de comunicații, am primit cu bucurie complimentul că ceea ce facem noi, identificarea nevoilor și a problemelor cu care se confruntă, reprezintă un demers deosebit și util pentru dumnealor!

Așa că: vom continua!!”, a scris subrefectul Emil Draganescu.