Cele mai lașe zodii ale horoscopului. Mereu fug de responsabilitățile din viața lor

Cele mai lașe zodii ale horoscopului. Mereu fug de responsabilitățile din viața lor

În unele zile poate părea imposibil să te ridici din pat. Știi că ai de lucru, dar ai prefera să te relaxezi și să lenevești, evitând comisioanele și listele de sarcini. Este normal să ai din când în când aceste zile, dar pentru anumite persoane este mai degrabă un mod de viață. Rareori se adună pentru a încerca un nou hobby sau pentru a participa la un eveniment, fac strictul minim la locul de muncă, iar sarcinile simple par să le ia mai mult decât altor persoane. Mereu fug de responsabilitățile din viața lor. Iată care sunt cele mai leneșe zodii:

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Dacă cunoști pe cineva atât de delăsătpr, ar putea fi semnul lor stelar care este de vină pentru motivul pentru care preferă să stea în fața televizorului decât să se ocupe de acele lucruri care i-ar ajuta să se dezvolte. Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai leneșe semne zodiacale conform astrologilor.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Săgetător

Săgetătorilor le lace să se distreze, ceea ce duce la lenevire atunci când nu sunt în oraș. „Săgetătorul apreciază independența lor, în special în călătoriile și activitățile de petrecere a timpului liber, [deci] preferă să trăiască în condițiile lor”, explică astrologul Thomas Newman. De ce să faci sarcini cotidiene, cum ar fi spălarea rufelor și cumpărăturile, atunci când poți călători prin lume?

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Newman observă, de asemenea, că acest semn „nu are nicio obligație de a lucra”. Săgetătorul este un coleg de serviciu distractiv pentru că vă vor răsfăța cu povești despre aventurile lor sălbatice, dar nu sunt de încredere. Odată ce au economisit suficient pentru următoarea lor călătorie, nu vă așteptați să primiți nici măcar un preaviz de două săptămâni.

Balanța

Thomas spune că Balanțelor „le place ca totul să fie plăcut și ușor”. Acest semn zodiacal se stresează ușor, așa că în loc să-și plătească facturile, le vor îndesa în fundul unui sertar. Balanța fuge deseori de responsabilități.

Dar asta nu înseamnă că Balanța nu poate trece la treabă. „Își fac munca când au energie, dar nu este prioritatea lor”, potrivit lui Newman. Un scenariu în care Balanța este mai puțin leneșă este dacă au „un partener mult mai motivat, adesea un Berbec șef, care să-i curețe mizeria”, spune Thomas. Când au pe cineva care să le pună în formă, Balanțele sunt mai productive.

Taur

Taurilor le place să aibă un spațiu calm și vor fi ultraproductivi în curățare și organizare pentru a realiza acest lucru. Dar, în ciuda faptului că sunt responsabili, le place, de asemenea, să se relaxeze și să urmărească emisiunile preferate. „Taurului nu îi place munca grea, totuși se ocupă de responsabilitățile lor cruciale”, explică Newman.

În cazuri extreme, Thomas spune că Taurul poate fi „copilul zodiacului care își dorește mereu să fie răsfățat și liniștit cu dulciuri”. Și având în vedere gusturile lor culinare, vă puteți aștepta ca un maraton TV să includă o varietate de delicii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191