Cele mai norocoase zodii ale lunii octombrie. Vor avea parte de schimbări și surprize, iar totul le va merge ca pe roate. Pentru ei este cea mai bună perioadă din 2023

Cele mai norocoase zodii ale lunii octombrie. Vor avea parte de schimbări și surprize, iar totul le va merge ca pe roate. Pentru ei este cea mai bună perioadă din 2023

Deja ne apropiem și de jumătatea lunii septembrie, iar în acest ritm amețitor, până când vom apuca să ne mai dezmeticim puțin, în calendar va apărea deja și luna octombrie. Ei bine, chiar dacă noi putem să rămânem puțin în urmă, astrele nu pierd niciodată socoteala zilelor, iar mișcările astrologice din această toamnă deja ne indică care pot fi norocoșii lunii octombrie!

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Luna octombrie se apropie cu pași repezi, iar din mișcările astrelor deja putem întrezări care ar putea fi „câștigătorii” următoarei luni din toamnă! Ei bine, se pare că nativii din zodiile Rac, Scorpion și Fecioară trebuie să se pregătească de o lună octombrie care poate fi de vis!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Acestea vor fi zodiile care au cele mai mari șanse de a avea o lună octombrie de vis!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Rac

Nativii din zodia Rac pot avea parte de o lună octombrie de vis! Aceștia vor primi o veste bună care le va schimba total planurile pentru această toamnă, iar în octombrie nu este exclus să meargă într-o vacanță, sau să câștige o sumă destul de mare de bani! Astrele anunță o lună plină de belșug pentru Raci, iar veștile bune și relaxarea vor fi la ordinea zilei!

Scorpion

Luna octombrie va fi luna Scorpionilor! Nativii acestei zodii vor avea parte de nenumărate vești bune, fie la locul de muncă, sau pe plan personal, iar fiecare clipă din octombrie va fi una intensă și fericită! Este foarte posibil ca Scorpionii să fie avansați la locul de muncă, sau ca unul dintre proiectele lor să capete anvergură și să le aducă o sumă mare de bani în buzunare!

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor pot avea o lună octombrie de vis! Mai ales dacă se numără printre cei pentru care septembrie a venit cu ceva vești proaste și stres, astrele pot încerca să „compenseze” problemele de la început de toamnă și să le ofere fecioarelor o lună octombrie cum nu au mai avut. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191