Cele mai sigure orașe din România. Cinci dintre ele au intrat în top 100 la nivel mondial

Cele mai sigure orașe din România. Cinci dintre ele au intrat în top 100 la nivel mondial

Cele mai sigure orașe din România. Cinci dintre ele sunt în top 100 la nivel mondial. Conform clasamentului realizat de Numbeo, cea mai bună clasare a obţinut-o oraşul Cluj-Napoca, care ocupă poziţia cu numărul 25 în acest top.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Cinci orașe sigure din România

Românii se întreabă care sunt cele mai sigure orașe din țara noastră. Însă foarte puțini știu că sunt cinci orașe care se află în top 100 la nivel mondial, scrie Potrivit unui top realizat de Numbeo, cea mai mare bază de date din lume care deține date furnizate de utilizatori, despre orașe și țări din întreaga lume, Cluj-Napoca este cel mai sigur oraș din România. Acesta este orașul din țara noastră care o obținut cea mai bună clasare, ocupând numărul 25 în acest top.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Timișoara și Brașovul, alte orașe în top

Acesta este urmat de un alt oraş important al României, Timişoara, care ocupă locul 32. De asemenea, un alt oraș în care românii se simt în siguranță este Braşovul. Orașul situat la poalele Tâmpei ocupă poziția 54, în timp ce capitala României este pe locul 66, în urcare cu o poziţie faţă de clasamentul anterior. Capitala Moldovei este la rândul său un oraș foarte sigur. Orașul Iași a reuşit să se claseze pe poziţia cu numărul 88.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

„Am fost bucuros să aflu că orașele Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, București și Iași sunt în topul celor mai sigure locuri din lume, potrivit evaluării uneia dintre cele mai importante platforme care oferă date despre calitatea vieții și rata criminalității la nivel global”, a transmis ministrul de Interne.

Abu Dhabi, cel mai sigur oraș din lume

Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite este cel mai sigur oraș din lume pentru al șaselea an consecutiv, conform raportului Numbeo.

Pentru determinarea gradului de siguranță al orașelor din lume reprezentanții Numbeo au luat în considerare următorii factorii: care este nivelul infracționalității, cât de sigur este să te plimbi prin oraș ziua și noaptea, care sunt șansele să fii jefuit sau să îți fie furată mașina, care sunt șansele să fii agresat fizic de persoane străine, care sunt șansele să fii insultat sau deranjat de cineva pe stradă, care sunt șansele să fii atacat din cauza culorii pielii, a originii etnice, a genului sau a religiei, câtă lume consumă sau vinde droguri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191