Cele mai tari filme și seriale Netflix în ianuarie 2024. Actorii legendari care pot fi văzuți la început de an

Cele mai tari filme și seriale Netflix în ianuarie 2024. Actorii legendari care pot fi văzuți la început de an

Anul 2024 vine cu noi provocări în rândul cinefililor. Cei care petrec timp pe Netflix și așteaptă cu nerăbdare filmele și serialele din 2024 vor avea parte de surprize neașteptate. La ce trebuie să se aștepte în luna ianuarie, pe platforma de streaming Netflix. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Luna ianuarie este destinată refacerii după sărbătorile de iarnă. Confortul casei, un bol de popcorn alături de o băutură fierbinte este tabloul ideal pentru mulți iubitori de filme. Netflix vine în atenția lor cu noi filme care vor apărea în această lună, cu povești neașteptate și actori de renume. În perioada următoare românii se pot bucura de vizionarea filmelor, serialelor și miniseriilor de pe Netflix. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Griselda”

„Griselda” este o miniserie realizată de creatorii serialului „Narcos”, cu Sofia Vergara în rolul principal, și reușește să transpună povestea inspirată din viața curajoasei Griselda Blanco, femeia care a format unul dintre cele mai bănoase carteluri din istoria drogurilor. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Society of the Snow”

„Society of the Snow” este producția regizată de J. A. Bayona și prezintă tragedia din Anzi. Filmul a fost selectat să reprezinte Spania la Premiile Oscar 2024. 

 „Lift”

 „Lift” prezintă încercarea unei echipe internaționale de hoți care vor să fure 500 de milioane de dolari în aur, dintr-un avion privat.

„The Brothers Sun”

Pentru iubitorii de umor, Netflix pune la dispoziție un serial plin de comedie și acțiune, în rolul principal fiind Michelle Yeoh – „The Brothers Sun”. 

„Good Grief” 

„Good Grief” spunea povestea unei femei care, după moartea soțului, decide să facă o călătorie de regăsire, cu Daniel Levy și Luke Evans în rolurile principale. 

„Break Point: Sezonul 2”

Ultimul, dar nu cel din urmă – „Break Point: Sezonul 2” – Netflix vine în atenția pasionaților de filme cu un nou sezon al producției care se ocupă cu documentarea vieții din teren, dar și din afara acestuia, a mai multor jucători de tenis renumiți la nivel mondial. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191