Celebra Vero a părăsit Gașca Zurli, după 18 ani în care i-a cucerit pe copii. ”Fetița Zurli” a dezvăluit motivul: ”Vă rog să mă credeți”

Celebra Vero a părăsit Gașca Zurli, după 18 ani în care i-a cucerit pe copii. ”Fetița Zurli” a dezvăluit motivul: ”Vă rog să mă credeți”

Gașca Zurli continuă fără unul dintre cei mai importanți membri. Celebra Vero a decis să se retragă din proiectul care a dus-o pe culmile succesului! Fetița Zurli a dezvăluit cum a luat această decizie, după 18 ani de activitate.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Gașca Zurli este cea mai cunoscută trupă de muzică pentru copii din România, iar melodiile cântate de membri formației au făcut furori la petrecerile pentru cei mici.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Însă, o veste neașteptată a venit în urmă cu puțin timp, când Vero și-a anunțat retragerea, după 18 ani în care i-a distrat pe cei mici.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Vero pleacă din Gașca Zurli, după 18 ani

Vero Căliman face parte din Gașca Zurli încă de când trupa s-a format, iar în ultimii 18 ani și-a pus viața profesională pe primul loc.

A devenit cunoscută precum ”Fetița Zurli” și a devenit din ce în ce mai dorită la petrecerile celor mici. În toată această perioadă, copiii au îndrăgit-o și au fost cuceriți de melodiile și stilul de a dansa.

Însă, se pare că activitatea Fetiței Zurli s-a terminat. Vero Căliman și-a explicat decizia, știind ce impact uriaș va avea în rândul fanilor, spunând că anii au trecut, iar acum are nevoie de o schimbare în viața ei. Din acest motiv, a venit momentul să renunțe la acest proiect și să se bucure de viața de adult.

Vero Căliman este emoționantă de acest moment

Deși a fost decizia ei să se reorienteze, Vero Căliman a declarat că a fost o perioadă extraordinară a vieții sale, iar faptul că mii de părinți au avut încredere în ea în toți acești ani, a fost un gest onorabil. Fetița Zurli le-a transmis mulțumiri publice tuturor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191