Celebra Vulpița are probleme mari cu legea. Veronica Stegaru a ajuns în fața magistraților și va fi pedepsită!

Celebra Vulpița are probleme mari cu legea. Veronica Stegaru a ajuns în fața magistraților și va fi pedepsită!

Celebra Vulpița se confruntă cu grave probleme de ordin juridic. Veronica Stegaru a ajuns în fața magistraților care au luat o hotărâre în ceea ce o privește. Cu ce necazuri se confruntă cea care a ținut telespectatorii cu ochii ațintiți la ecranele televizoarelor, luni la rând.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Veronica și Viorel Stegaru, celebru cuplu de la Blăgeşti, s-au despărțit în urmă cu ceva vreme, iar de atunci, au fost zvonuri conform cărora, simpatica Vulpița, care a ținut telespectatorii cu ochii ațintiți în ecranele televizoarelor, luni la rând, s-ar fi confruntat cu mari probleme. Veronica a fost la un pas să rămână fără bebelușul nou-născut, asta pentru că, actualul partener al femeii, nu ar fi primit-o cu el acasă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Acum apele par că s-au liniștit, iar Veronica se afișază, mândră, cu actualul partener, pe rețelele de socializare, în timp ce fostul partener, Viorel, dă semne că sufere și postează versuri din melodii celebre. Aceasta nu ar fi singura problemă cu care „Vulpoiu”, se confruntă, bărbatul s-ar ocupa exclusiv de creșterea celor doi copii, pe care îi are cu Veronica, spunând că Vulpița nu s-a mai interesat de copii și chiar ar fi uitat de ziua de naștere a fiicei sale.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Chiar dacă a plecat din satul făcut celebru chiar de ei, Veronica nu a scăpat de probleme cu legea. Pe portalul instanțelor de judecată apare un proces în care Vulpița, așa cum a fost ea numită, are calitatea de Intimat (părât). Mai exact, femeia a fost chemată în judecată de către Administrativ Teritorială Comuna Blăgeşti, iar obiectul procesului este: „înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţii”. Cerere care a fost aprobată de magistrații judecătoriei Bârlad, ceea ce înseamnă că Veronica trebuie să presteze ore de muncă în folosul comunității.

În urmă cu câteva luni, atunci când Vulpița a anunțat că trece printr-o perioadă dificilă și riscă ca băiețelul, nou-născut, să îi fie luat de autorități, pe motiv că nu are unde să locuiască, oamenii nu au ezitat să îi sară în ajutor, mai ales că au fost impresionați de povestea ei. Până să ajungă în casa actualului partener, Veronica Segaru a putut să rămână împreună cu fiul său într-un centru de specializat pentru ocrotirea mamei și a copilului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191