Celine Dion, prima apariție publică după 3 ani. Imagini emoționante cu vedeta care suferă de o boală incurabiĺă

Celine Dion, prima apariție publică după 3 ani. Imagini emoționante cu vedeta care suferă de o boală incurabiĺă

Fanii îndrăgitei artiste Celine Dion au avut parte de o surpriză de proporții! Cântăreața a apărut în public pentru prima oară în ultimii 3 ani, iar fanii ei speră că această ieșire înseamnă că artista se simte mai bine. Celine Dion, care a mers la un meci de hochei din Las Vegas, suferă de o boală teribilă, cunoscută ca sindromul persoanei rigide!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Surpriză de proporții pentru fanii îndrăgitei artiste Celine Dion! Se pare că faimoasa cântăreața a apărut, recent, în public, pentru prima oară în ultimii 3 ani! Iar acest lucru, pentru fanii ei, este un motiv de bucurie, deoarece le oferă o rază de speranță, în privința stării de sănătate a artistei. Celine Dion, care a mers la un meci de hochei din Las Vegas, suferă de o boală teribilă, cunoscută ca sindromul persoanei rigide, potrivit celor de la PRO TV!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cântăreața, care are doar 55 de ani, nu doar că a asistat la meciul de hochei, dar a decis să își salute și fanii din tribune, la finalul partidei dintre echipele Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Vicepreședinta comitetului de hochei din Montreal, pe numele ei Chantal Machabée, a postat pe pagina personală de Instagram o imagine în care apare și Celine Dion, care pare să se simtă ceva mai bine și să fie mai veselă. „Mulțumim, Celine Dion, pentru generozitatea ta. Toată echipa a fost foarte fericită să te vadă alături de familia ta”, a scris Chantal Machabée, potrivit sursei citate.

Alături de Celine Dion au fost și băieții acesteia, René-Charles, fiul ei cel mare, cât și gemenii Nelson și Eddy. Într-un interviu recent, una dintre surorile cântăreței, Claudette, a declarat că artista este îngrijită de către o altă soră a lor, Linda. De asemenea, Celine Dion se află în contact cu diverși cercetători care au studiat boala de care suferă. Din păcate, încă nu există un tratament pentru sindromul de care s-a lovit artista.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191