Charlene de Monaco, reacție superbă după calificarea Africii de Sud în finala Cupei Mondiale de rugby din Franţa

Charlene de Monaco, reacție superbă după calificarea Africii de Sud în finala Cupei Mondiale de rugby din Franţa

Echipa Africii de Sud, deţinătoarea trofeului, s-a calificat dramatic în finala Cupei Mondiale de rugby din Franţa, după ce a învins Anglia cu scorul de 16-15 (6-12), sâmbătă seara, pe Stade de France din Saint-Denis, în a doua semifinală a competiţiei. Prințesa Charlene de Monaco a fost surprinsă la meci, aplaudând echipa Africii de Sud, pe când Kate Middleton nu a fost la eveniment, însă a susținut echipa Angliei de acasă, cu mesaje de încurajare pe pagina ei de Instagram.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Africa de Sud a învins Anglia în finala cupei mondiale la rugby

Ne amintim că Africa de Sud, campioana mondială en-titre, s-a calificat, sâmbătă seara, în finala Cupei Mondiale de rugby din Franţa, după ce a învins în semifinală Anglia cu scorul de 16-15 (6-12), pe Stade de France din Saint-Denis, scrie Selecţionata „Trandafirului” (Anglia) a condus aproape tot meciul, dar sud-africanii au reuşit să întoarcă scorul în ultimele minute de joc. Englezii nu au reuşit să îşi ia revanşa în faţa selecţionatei „Springboks” (Africa de Sud) după finala din 2019, pierdută cu 12-32.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Finala Africa de Sud – Noua Zeelandă se va desfăşura sâmbătă 28 octombrie, pe Stade de France din Saint-Denis, de la ora 22:00 (ora României), ambele echipe căutând să obțină al patrulea lor trofeu mondial. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Prințesa Charlene de Monaco, prezentă la meci

Prințesa Charlene de Monaco a fost surprinsă, ieri, aplaudând și îmbrățișând o prietenă în timp ce participa la meciul de la Cupa Mondială de rugby cu soțul ei, Prințul Albert.

Regele, în vârstă de 45 de ani, a fost văzut cu pumnii în aer în timp ce a văzut Africa de Sud  învingând Anglia cu 16-15. Charlene, mama a doi copii, este o atletă, câștigând o medalie de argint la înot la Jocurile Commonwealth din 2002. Aceasta s-a prezentat îmbrăcată elegant la evenimentul sportiv, scrie

Charlene Lynette Wittstock pe numele ei de botez s-a născut pe 25 ianuarie 1978 în Zimbabwe, iar la vârsta de 12 ani s-a mutat împreună cu părinţii ei în Africa de Sud. Înotătoare profesionistă, Charlene a reprezentat Africa de Sud la Olimpiada de la Sydney din anul 2000, an în care l-a întâlnit şi pe Prinţul Albert, cu care s-a afişat pentru prima dată la Jocurile Olimpice de Iarnă din Torino, în anul 2006.

Prințesa de Wales nu a fost prezentă la meci, însă a avut un mesaj pentru echipă

Putem spune că, pe de altă parte, Kate Middleton nu a fost prezentă la meci, pe Stade de France din Paris, dar a distribuit mesaje de susținere, pe pagina de Instagram, echipei din Anglia. Kate a spus că echipa ar trebui să fie mândră de ceea ce a realizat deoarece Africa de Sud a câștigat numai la un punct diferență.

Cu scorul final de 16-15, Prințesa de Wales a scris: ,„Poți să fii atât de mândru de tine s-ar putea să fi fost o înfrângere astăzi, poți să pleci de la acest turneu cu capul sus”, scrie  

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191