Dacă vrei să prepari ceva rapid la micul-dejun, noi îți prezentăm checul aperitiv fără aluat. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și îți poți surprinde familia încă de la primele ore ale dimineții. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
Checul aperitiv este extrem de delicios și nu trebuie să ai multă experiență în bucătărie pentru a-l prepara. Pașii sunt simpli, astfel că ai nevoie de câteva ingrediente pentru a-l pregăti. Iată cum se prepară checul aperitiv fără aluat!
Ingrediente:
- 8 felii de salam
- 7 felii de pâine
- 4 ouă
- 4 bucăți de carne
- 2 roșii
- 1 lingură făină
- 1/2 ardei gras
- cașcaval
- 6 linguri lapte
- sare și alte condimente
Mod de preparare:
Tăiem bucățele feliile de pâine, salamul, bucățile de carne și cașcavalul. Le punem într-un bol și le condimentam cu sare, piper, și alte condimente. Batem ouăle într-un bol separat. Adăugăm laptele, făină, și sarea.
Amestecăm bine, iar apoi turnăm toată compoziția peste ingredientele pregătite. Într-o tavă tapetată cu ulei adăugăm preparatul și coacem la 180 de grade Celsius timp de 25 de minute.