Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Chef Florin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur lui Janni Alexandridis. Concurentului nu i-a venit să creadă: „Nu vreau să plâng acum!” / VIDEO

Chefi la cuțite, 17 septembrie 2023. Chef Florin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur lui Janni Alexandridis. Concurentului nu i-a venit să creadă: „Nu vreau să plâng acum!” / VIDEO

În ediția din această seară, cea cu numărul 10 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, din data de 17 septembrie 2023, chef Florin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur lui Janni Alexandridis. Concurentului nu i-a venit să creadă când a văzut că i se dă șansa de a merge direct în etapa battle-urilor.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Janni Alexandridis este concurentul care a reușit să îl convingă pe chef Florin Dumitrescu de faptul că merită să primească celebrul cuțit de aur care dă șansa celui ce îl posedă să meargă direct în etapa battle-urilor.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Chef Florin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur lui Janni Alexandridis

Chef Florin Dumitrescu a ales să dea cuțitul de aur în ediția din această seară, cea cu numărul 10 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, unui tânăr în vârstă de 23 de ani pe nume Janni Alexandridis, care a venit special din Germania pentru a participa la show-ul culinar.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Janni Alexandridis le-a dezvăluit chefilor că pasionat de bucătărie încă din copilărie și că este de profesie chef bucătar.

„Avem un restaurant de familie și lucrez acolo. De când sunt foarte mic apartamentul nostru a fost restaurantul și în fiecare zi când mergeam la școală vedeam cum chefi pregătea diferite feluri de mâncare în bucătărie. A fost un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care mă simt foarte bine și confortabil de când sunt mic.

I-am zis tatălui meu că vreau să fiu chef pentru o zi în restaurant. Și mi-a zis că dacă vreau să facă asta trebuie să învăț să fiu bucătar. Mama și bunica mea au lucrat în bucătărie. În fiecare zi după școală mergeam și mă uitam la ele. Stăteam să curăț ceapă și să facem curățenie. Bucătăria nu mă lasă în pace, sunt aici în fiecare zi și mă simt foarte bine! Vreau să fac ceva de care oamenii să se bucure”, a povestit concurentul juraților.

În această seară, pentru a reuși să îi cucerască pe jurați, Janni Alexandridis a ales să le prezinte o rețetă spectaculoasă de ton care a fost un real succes. Cei tre jurați au fost impresionați de farfuria pregătită de tânăr.

Janni Alexandridis a gătit pentru Selena Gomez, Thomas Müller și Lewis Hamilton

Înainte de a afla ce părere au despre preparatul lui, Janni Alexandridis le-a dezvăluit juraților că tatăl său este grec și că s-a născut în Germania, chiar dacă vorbește foarte bine limba română. Ulterior, acesta a dezvăluit că, de-a lungul carierei în bucătărie, a gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller și Lewis Hamilton.

„La vârsta de 16 ani am făcut 3 ani de cursuri în gastronomie, iar înainte am mai lucrat în bucătărie. Am curățat ceapă, am făcut sosuri. (…) Am lucrat în Germania, în Elveția, Berlin. Am participat și la un show culinar. (…) Am gătit pentru 300 de persoane, am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viața”, a mărturisit concurentul.

Când chef Florin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur, Janno Alexandridis s-a emoționat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191