Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Un concurent a fost eliminat, după prima confruntare dintre echipe. Sorin Bontea a pierdut un membru: „Neatenția se plătește” / VIDEO

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Un concurent a fost eliminat, după prima confruntare dintre echipe. Sorin Bontea a pierdut un membru: „Neatenția se plătește” / VIDEO

Echipa lui Florin Dumitrescu a scăpat de duel, în timp ce confruntarea s-a dat între concurenții lui Cătălin Scărlătescu și ai lui Sorin Bontea. Pentru unul dintre ei, experiența Chefi la cuțite s-a terminat după primul battle, atunci când a obținut cel mai mic punctaj.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Primul battle a adus momente tensionate la Chefi la cuțite, după ce echipele lui Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu au ajuns la duel, iar seara s-a terminat prin eliminarea unui concurent din echipa portocalie.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ioan Frățilă, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite

Ultimele două farfurii au aparținut concurenților din echipa lui Sorin Bontea, spre dezamăgirea juratului, care a spus că avea alte așteptări de la concurenți. Ioan Frățilă a obținut cel mai mic punctaj, prin urmare a fost eliminat în prima confruntare dintre echipe. Concurentul spune că nu s-a gândit că va părăsi competiția atât de devreme și spera că va ajunge cât mai departe și chiar până în semifinală.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Vai de mine (…) Am crezut uite ce am putut eu să fac. Nu, eu nu m-am gândit la așa ceva, că plec eu primul. Am zis că poate mâine, poimâine, am zis că poate ajung până în semifinală. Pentru mine s-a terminat Chefi la cuțite. I-am dezamăgit, așa cred eu, că i-amdezamăgit”, a spus Ioan Frățilă, după ce a aflat că a părăsit competiția.

Ulterior, atât Sorin Bontea, cât și ceilalți doi jurați, au spus că le pare rău că Ioan Frățilă a fost eliminat, ca mai apoi, cheful să le atragă atenția concurenților, după ce un alt concurent din echipa lui s-a salvat la limită.

„Primul duel pierdut, primul om plecat. Nu cred așa ceva (…) Să știți că neatenția se plătește. Cele mai slabe două farfurii au fost din echipa asta (…) Mi-a făcut mare plăcere să te am în echipă”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

Echipa lui Sorin Bontea, cu un om în minus

Nu doar Sorin Bonte a spus că îi pare rău de tot ce s-a întâmplat, ci și concurenții, care l-au îndrăgit în timpul scurt petrecut împreună pe Ioan Frățilă. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a mărturisit ulterior că presiunea este și mai mare pe echipa portocalie.

„Am rămas în șase oameni. Pornim în ziua următoare cu un handicap. Clar că e un handicap. Suntem în minus”, a spus Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191