Chefi la cuțite, 4 octombrie! Alex Mihoc i-a scos din sărite pe jurați! Sorin Bontea, replică la adresa lui Cătălin Scărlatescu: „Bă, nebunule!” / VIDEO

Chefi la cuțite, 4 octombrie! Alex Mihoc i-a scos din sărite pe jurați! Sorin Bontea, replică la adresa lui Cătălin Scărlatescu: „Bă, nebunule!” / VIDEO

În ediția din această seară, la Chefi la cuțite, sezonul 12, Alex Mihoc a reușit să primească critici din partea lui chef Florin Dumitrescu și a lui chef Sorin Bontea. Iată ce a spus chef Cătălin Scărlătescu la proba individuală!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

La cel de-al șaselea battle, Alex Mihoc a reușit să îi scoată din sărite pe chefi la proba individuală. Concurenții au avut de pregătit clătite pe care să le întoarcă cu ajutorul tigaii, iar proba a stârnit numeroase controverse.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Alex Mihoc a primit critici din partea juraților la proba individuală

Fiecare jurat a ales un concurent din echipa lui, astfel că chef Florin Dumitrescu a ales-o pe Ioana Dehelean, Cătălina Scărlătescu la Alex Mihoc, iar Sorin Bontea a desemnat-o pe Maryoris Hurtado.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cătălin Scărlătescu i-a spus lui Alex Mihoc să facă pancakes, iar acest lucru a stârnit un val din critici din partea celorlalți. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au enervat și i-au transmis lu chef Cătălin Scărlătescu că trișează la această probă, asta pentru că trebuie să întoarcă clătitele din ”mișcarea clasică” cu ajutorul tigăii.

Cine a câștigat proba individuală

După ce proba s-a terminat, Irina Fodor a dat verdictul, astfel că echipa câștigătoare a fost cea albastră a lui chef Cătălin Scărlătescu. Irina Fodor a anunțat că jurații trebuie să aleagă un concurent care să meargă în cămară și să aleagă ingredientele de care au nevoie, însă regula este că ceilalți din echipele adverse să nu le folosească. Concurenții au făcut strategii și au stârnit hohote de râs.

Nadd Hu a fost prima care a mers în cămară pentru alege un ingredient, astfel că a ales untul, iar chef Florin Dumitrescu a fost dezamăgit că nu poate să îl folosească.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191