Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Cea mai scundă femeie din lume, Jyoti Amge, prezentă în platoul emisiunii. Jurații au fost uimiți când au văzut-o: „Sunt șocat efectiv!” / VIDEO

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Cea mai scundă femeie din lume, Jyoti Amge, prezentă în platoul emisiunii. Jurații au fost uimiți când au văzut-o: „Sunt șocat efectiv!” / VIDEO

În ediția din această seară, cea cu numărul 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, din data de 6 septembrie 2023, Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, a fost invitată în platoul show-ului culinar. La 29 de ani, tânăra are 62,8 centimentri și cântărește 5 kg.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Deținătoarea recordului mondial Guinness pentru cea mai scundă femeie din lume, Jyoti Kisanji Amge, are 29 de ani și s-a născut în Nagpur din Maharashtra. Ea a ajuns în centrul atenției la nivel global în 2009, când a apărut în emisiunea Bikkuri Chojin 100 Special nr. 2 de la Fuji TV. „Măsurată de un medic, s-a descoperit că avea doar 62,8 cm înălțime, confirmând-o ca fiind cea mai scundă adolescentă în viață (femeie). În mod remarcabil, cu doar 5,4 kg, cântărea cu doar 4 kg mai mult decât greutatea ei la naștere”, a susținut Guinness World Records.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, invitată în platoul Chefi la cuțite

Ce trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au rămas muți de uimire când au văzut că în platoul Chefi la cuțite și-a făcut apariția Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume, alături de sora ei.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Ulterior, tânăra, deținătoare a recordului mondial Guinness pentru cea mai scundă femeie din lume, și-a spus povestea în fața chefilor. Tânăra a dezvăluit că din momentul în care a devenit celebră a călătorit în atât de multe locuri că nici măcar nu reușește să și se amintească pe toate.

„Sunt din Nagpur, Marahashtra, India. Am terminat studiile universitare de master. Am diplomă de master în literatură engleză. Am intrat în Cartea Recordurilor pentru că sunt cea mai scundă femeie din lume,am cele mai mici tălpi și cele mai mici palme. În ultimii 12 ani, nimeni nu mi-a doborât recordurile pe care le dețin. Toate aceste recorduri sunt o realizare pentru mine și mă fac să mă simt mândră. De când am devenit celebră am călătorit în atât de multe locuri încât nici nu mi le mai aduc aminte pe toate. Am fost în Japonia, Italia, America, Turcia, Kuweit, China, România, Argentina și restul le-am uitat. În România îmi place mult, sunt pentr a doua oară aici. E o țară diferită de India, dar îmi place mult! Am o familie numeroasă. Am trei surori, un frate, mama și tata. Eu sunt cea mai mică dintre toți frații. Verișorul meu are 2 ani, dar e deja mai înalt decât mine”, a povestit Jyoti Amge.

Jyoti Amge, diagnosticată cu deficit de hormon de creștere

Sora concurentei, care a fost și ea prezentă în platoul Chefi la cuțite, le-a dezvăluit juraților că la vârsta de trei luni, familia a realizat că Jyoti Amge nu se mai dezvoltă. Ulterior, după nenumărate cercetări și analize, mai multe cadre medicale au ajuns la concluzia că tânăra are deficit de hormon de creștere.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191