Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu, cu lacrimi în ochi la jurizare. Ce le-a spus adversarilor lui: ”Prima dată când greșesc” / VIDEO

Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu, cu lacrimi în ochi la jurizare. Ce le-a spus adversarilor lui: ”Prima dată când greșesc” / VIDEO

Cătălin Scărlătescu a făcut o confesiune în fața colegilor săi. Înainte de jurizare a menționat că a greșit în alegerea echipei, iar acest lucru se vede în punctajul pe care îl obține la fiecare battle.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Cătălin Scărlătescu a fost văzut la jurizare cu lacrimi în ochi. Chef-ul le-a mărturisit colegilor săi că a făcut o greșeală, iar rezultatul se vede în punctajul obținut la fiecare battle.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cătălin Scărlătescu susține că a greșit în alegerea echipei

Show-ul culinar „Chefi la cuțite” reprezintă o adevărată provocare atât pentru concurenți, cât și pentru jurați. Cei trei chefi au avut de făcut echipe, alegându-i pe cei mai buni dintre toți, având dorința de a câștiga. Rezultatele de la battle-uri oferă o imagine de ansamblu cu privire la echipele formate, iar Cătălin Scărlătescu se îndoiește că a făcut alegerea bună.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În timpul jurizării de astăzi, chef-ul era cu lacrimi în ochi și s-a confesat colegilor săi. El a spus că a greșit echipa, iar acest lucru se observă în punctajele obținute la battle-uri.

Pentru a le aduce zâmbetul pe buze colegilor săi, Florin Dumitrescu le-a spus că el s-a antrenat pentru acest sezon și e rândul lui să câștige.

Ce au spus jurații despre prima farfurie

Prima farfurie pe care au degustat-o chefii i-a surprins. Trebuie să se regăsească ovăz și stafide, dar surpriza juraților a fost mare. Au descoperit o chiftea, care era, de fapt, conopidă alături de două piureuri colorate.

CITEȘTE ȘI:Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Cine a câștigat proba de battle. Verdictul i-a surprins pe jurați: „Ce știu eu despre mâncare?” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191