Chefi la cuțite. 9 octombrie 2023. Un concurent a fost salvat de la eliminare. Florin Dumitrescu regretă: „Nu sunt pregătit să pierd un om de valoarea…” / VIDEO

Chefi la cuțite. 9 octombrie 2023. Un concurent a fost salvat de la eliminare. Florin Dumitrescu regretă: „Nu sunt pregătit să pierd un om de valoarea…” / VIDEO

Ediția din această seară, 9 octombrie 2023, a avut o surpriză neașteptată. Un concurent a fost salvat de la eliminare în această ediție. Florin Dumitrescu regretă că nu îl mai are în echipa lui.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Un concurent a fost la un pas de eliminare în această seară, însă nu mai părăsește competiția în această seară. Cine a decis să îl salveze. Este a doua oară când se află în situația de a pleca acasă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Un concurent, salvat de la eliminare

Alexandru Bunea era deja împăcat cu ideea că avea să părăsească emisiunea, însă iată că juratul Cătălin Scărlătescu l-a salvat de la eliminare. Iată că îndrăgitul concurent nu a plecat, iar acum este alături de echipa albastră.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cătălin Scărlătescu este mândru de decizia pe care a luat-o, iar întreaga echipă l-a primit cu fericire pe Alexandru Bunea.

Concurentul se bucură că are șansa să rămână în competiție, chiar dacă nu va fi în continuare în echipa lui Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu regreta plecarea

Florin Dumitrescu folosise deja o amulete pentru a-l salva pe Alexandru Bunea, iar bineînțeles că regreta plecarea lui din emisiune. Juratul consideră că el este un concurent valoros.

Fiecare ediție de la Chefi la cuțite vine cu momente neașteptate și iată că eliminarea din această seară a avut, în cele din urmă, un final frumos.

Concurentul recunoaște că participarea la acest show este o experiență unică în viața și nu crede că va mai avea vreodată șansa să trăiască astfel de momente.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191