Cine a fost eliminat la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu a pierdut un membru: „Ai ajuns unde nu credeai” / VIDEO

Cine a fost eliminat la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu a pierdut un membru: „Ai ajuns unde nu credeai” / VIDEO

Finalul ediției din această seară a adus o nouă eliminare la Chefi la cuțite. În timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nevoiți să trimită la duel doi oameni, toată echipa lui Cătălin Scărlătescu a ajuns la proba individuală, mai puțin Anica.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cei patru concurenți din echipele lui Sorin Bontea și a lui Florin Dumitrescu au scăpat de eliminare, chiar dacă au ajuns la duel, pentru că au obținut punctaje mari. În schimb, Amalia Mihart a fost cea care nu i-a impresionat pe jurați cu farfuria sa.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cătălin Scărlătescu a fost surprins atunci când a aflat că Amalia Mihart a fost eliminată. Juratul spune că echipa sa a fost la un pas de a câștiga proba de battle, mai ales că au existat multe momente dificile din care au avut de învățat.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191