Cine a fost marea iubire a lui Dem Rădulescu. I-a fost elevă și era cu 23 de ani mai mică decât „Bibanul”

Cine a fost marea iubire a lui Dem Rădulescu. I-a fost elevă și era cu 23 de ani mai mică decât „Bibanul”

Dem Rădulescu, figura inegalabilă a scenei și a ecranului românesc, nu doar că a cucerit inimile publicului cu umorul său inconfundabil, ci a și trăit o poveste de dragoste care a dăinuit peste ani. Marea lui iubire, Adriana Schiopu, a fost femeia care i-a aprins pasiunea și i-a adus o fericire pe care au împărtășit-o până în ultima clipă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Întâlnirea lor a fost ca în povești, undeva pe băncile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică (), acolo unde talentul și dragostea pentru teatru i-au unit. Cu o diferență de vârstă de 23 de ani, Dem și Adriana au ignorat orice critică sau scepticism din partea celor din jur și au ales să trăiască o poveste de dragoste autentică.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cei doi s-au căsătorit

Actrița cu ochi acvamarin, Adriana Schiopu, a fost o prezență strălucitoare în viața lui Dem Rădulescu. După o relație care a crescut și s-a întărit în fiecare zi, cei doi au hotărât să își unească destinele într-o căsătorie. Această uniune a fost binecuvântată cu apariția unei minuni numită Irina Radulescu, care a moștenit nu doar privirea albastră a mamei sale, ci și pasiunea pentru teatru.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Diferența de vârstă: 23 de ani

În ciuda diferenței considerabile de vârstă, de 23 de ani, Dem și Adriana au creat o familie fericită și au trăit intens fiecare moment. Dem Rădulescu, cunoscut drept „Bibanul,” a fost nu doar un gigant al comediei, ci și un soț devotat și un tată iubitor. Viața lor de cuplu a fost o lecție de iubire și de trăire cu intensitate.

Cu toate că Dem Rădulescu ne-a părăsit în 2000, iubirea lui pentru Adriana Schiopu rămâne vie în inimile celor care îl iubesc. Văduva sa vorbește despre el cu un amestec de nostalgie și recunoștință, păstrând vie amintirea unui om care a adus zâmbete și bucurie în viața tuturor.

Iubea să gătească, să călătorească. Era un familist. Se daruia și acasă, nu numai pe scenă. Ne-a făcut să ne simțim ca suntem centrul universului„,  a spus acum șase ani pentru Wow Biz Adriana Schiopu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191