Cine a fost prima soție a lui Radu Vâlcan. De ce a divorțat prezentatorul TV de ea: „Te încarci negativ”

Cine a fost prima soție a lui Radu Vâlcan. De ce a divorțat prezentatorul TV de ea: „Te încarci negativ”

Cunoscutul prezentator de la „Insula Iubirii” nu se află la primul lui mariaj. Înainte de a se căsători cu Adela Popescu, Radu Vâlcan a mai fost căsătorit când avea vârsta de 26 de ani. La acea vreme, el credea că este „cool” să-ți formezi o căsnicie, însă lucrurile nu au decurs așa cum el a sperat. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Căsnicia lui Radu Vâlcan cu Tereza, prima lui soție, a durat doar patru ani, urmând să divorțeze în anul 2007. Trei ani mai târziu acesta a cunoscut-o pe Adela Popescu, cea care i-a devenit soție în anul 2015, și mamă a trei băieți minunați. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

În urmă cu mai mult timp, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” mărturisea faptul că niciunul dintre ei nu a greșit în prima căsnicie, însă în acel punct al vieții lui el își dorea stabilitate. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Deși prima căsnicie nu a funcționat, Radu Vâlcan nu regretă, dimpotrivă, știe că a fost o experiență în plus a vieții lui și a avut multe lucruri de învățat. Chiar dacă i se părea „cool” să se căsătorească atât de devreme, a ajuns la concluzia că o relație potrivită este aceea care te ajută să crești, să te dezvolți și să poți comunica cu celălalt. 

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool.

Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, mărturiase Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191