Cine a fost regina cocainei. Organiza orgii șocante și și-a ucis toți soții

Cine a fost regina cocainei. Organiza orgii șocante și și-a ucis toți soții

Griselda Blanco, cunoscută sub numele de „Regina Cocainei”, a fost una dintre cele mai notorii figuri din lumea interlopă columbiană, reușind să devină un adevărat mogul al drogurilor în ciuda originilor sale umile și a dificultăților copilăriei sale.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cine este Griselda Blanco

Născută în 1943 în Cartagena, Columbia, dintr-o familie săracă și instabilă, viața lui Blanco a luat o întorsătură violentă încă de la o vârstă fragedă. La 11 ani, a comis prima crimă, ucigând un băiat de aceeași vârstă pe care l-a răpit și apoi l-a împușcat mortal. Acest eveniment tragic a fost doar începutul unei cariere criminale brutale.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Blanco a devenit prostituată și hoață de buzunare la o vârstă foarte fragedă și s-a implicat într-o serie de relații disfuncționale și violente. Prima sa căsătorie, cu Carlos Trujillo, s-a încheiat tragic când ea l-a pus să fie ucis. A doua sa căsătorie, cu traficantul de cocaină Alberto Bravo, a introdus-o în lumea traficului de droguri internațional.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

În anii ’70, Blanco și Bravo și-au extins operațiunile în SUA, ajungând să domine piața de droguri din Miami. Ea a creat o rețea elaborată, inclusiv o fabrică de lenjerie intimă în Columbia, care servea drept acoperire pentru traficul de cocaină. Cu conexiuni puternice în cartelul Medellin, condus de Pablo Escobar, și o reputație de violență și cruzime, Griselda Blanco a devenit una dintre cele mai temute figuri din lumea drogurilor.

Orgii șocante și metode brutale pentru a-și menține puterea

A fost cunoscută nu doar pentru afacerile sale ilegale, ci și pentru orgiile sale șocante și metodele brutale folosite pentru a-și menține puterea. A organizat atacuri armate în locuri publice, ucigând rivali și nevinovați în încercarea de a-și extinde imperiul. A pus să fie ucise stripteuze și a instigat asasinatele într-un mod cu adevărat brutal.

După ani de evitare a autorităților, Blanco a fost arestată și condamnată la închisoare în Statele Unite. Cu toate acestea, și după ce a petrecut ani în închisoare, violența a continuat să o urmărească. După eliberarea sa din închisoare în 2004, a fost ucisă în fața unei măcelării din Medellin, punând capăt vieții unei femei care a fost atât de influentă și de temută în lumea criminală.

A inspirat producția unui film

Povestea lui Griselda Blanco a inspirat producția unui serial dramatic de șase episoade realizat de Netflix, cu Sofia Vergara în rolul principal. Acest serial dezvăluie întunecata și tulburătoarea viață a „Reginei Cocainei”, oferind privitorilor o privire captivantă într-o lume în care cruzimea și puterea mergeau mână în mână. Cu toate că viața lui Blanco a fost în cele din urmă curmată, legenda ei continuă să fascineze și să șocheze în egală măsură, rămânând una dintre cele mai sinistre figuri din istoria criminalității.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191