Cine e viitorul soț al Cristinei Bâtlan de la „Imperiul Leilor”. Bărbatul e mai mare decât vedeta: „El mi-a scris, era client”

Cine e viitorul soț al Cristinei Bâtlan de la „Imperiul Leilor”. Bărbatul e mai mare decât vedeta: „El mi-a scris, era client”

Cristina Bâtlan se iubește de câteva luni cu Petru, care a cerut-o în căsătorie de ziua ei de naștere, la Veneția. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, investitorul de la „Imperiul Leilor” a dezvăluit cu ce se ocupă viitorul ei soț, dar și cum a cucerit-o.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cristina Bâtlan a divorțat de tatăl copilului ei, în mare secret, în urmă cu 5 ani. Despărțirea lor a avut loc cu 2 ani înainte de a semna actele de divorț, însă a dorit să fie discretă cu viața personală. Invitată cu luni în urmă în podcastul lui Cătălin Măruță, antreprenoarea a recunoscut că fostul soț, care îi e și partener în afacere, a înșelat-o.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme”

De câteva luni, Cristina Bâtlan e cu adevărat fericită, căci și-a refăcut viața. Se iubește cu Petru, care e și el om de afaceri. Bărbatul a cerut-o deja în căsătorie, de ziua ei de naștere, la Veneția. Despre inel și despre cererea în căsătorie, ea a povestit la Pro TV. „Este inel, verigheta e aia fără pietre. Da, e verighetă de logodnă! (…) De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme, am fost șocată.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Eu care sunt asul filmelor, am rămas șocată. Cred că în orice femeie există o parte extrem de adevărată, în care te asociezi cu emoția, lași să apară vulnerabilitatea, indiferent cât de tare ești, ce om de afaceri ești, până la urmă ești o femeie care are un suflet”, i-a spus ea recent, lui Cătălin Măruță, în emisiunea lui.

Cine e Petru, viitorul soț al Cristinei Bâtlan

Cei doi s-au cunoscut în mediul online. Petru era deja clientul Cristinei Bâtlan, care deține un lanț de magazine de încălțăminte. „El lucrează tot în domeniul afacerilor, e important să ai lângă tine un om care are același stil de viață, altfel nu aveți subiecte comune. El mi-a scris, era client, era interesat de niște pantofi și am început să vorbim.

Și să vorbești despre pantofi cu talpă de talpă..nu multă lume mai știe lucrurile astea, acest om mi-a scris „Uite, am nevoie de nu știu ce perechi”, el știa modelele, codurile pantofilor. Ăsta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. Și întâlnirea a fost ceva firesc.

Era un om normal și m-am întâlnit cu el prima oară la masă cu alți oameni, nici nu mi-a dat prin cap să mă gândesc la așa ceva. Asta m-a făcut și mai mult să mă uit în urmă și mi-am dat seama că are legătură cu nevoia de a avea ceva”, a mai povestit femeia de afaceri.

Cristina Bâtlan a divorțat în urmă cu 5 ani

Cristina Bâtlan a divorțat de tatăl copilului ei, în mare secret, în urmă cu aproximativ 5 ani. Cristina Bâtlan a rămas în relații foarte bune cu fostul soț, care îi este și partener de afaceri. Spre surprinderea tuturor, aceasta a participat la nunta lui Roberto cu actuala soție.

„Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan (fratele fostului soț – ), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă”, a declarat aceasta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191