Cine este Alessia, femeia care a murit sub un tramvai, în Arad. A decedat încercând să o coboare pe fiica ei aflată într-un scaun cu rotile / FOTO

Cine este Alessia, femeia care a murit sub un tramvai, în Arad. A decedat încercând să o coboare pe fiica ei aflată într-un scaun cu rotile / FOTO

Sfârșit tragic pentru o femeie din Arad! În urmă cu doar o zi, Alessia a murit sub un tramvai. Femeia s-a stins din viață încercând să o coboare pe fiica ei aflată într-un scaun cu rotile. Iată cum s-a întâmplat cumplitul accident!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În urmă cu doar o zi a avut loc un cumplit accident de tramvai în Arad! O femeie a murit încercând să o coboare pe fiica ei aflată într-un scaun cu rotile, deoarece nu și-a dorit să o lase acolo. Cum s-a produs incidentul.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Cine este Alessia, femeia care a murit sub un tramvai, în Arad

Alessia este femeia care a murit ieri, de Sfânta Maria, sub un tramvai, în Arad. Aceasta avea vârsta de 55 de ani. Potrivit Antena 3 CNN, camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care femeia și-a găsit sfârșitul.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Tramvaiul în care Alessia și fiica ei se aflau a fost surprins de camere în momentul în care a oprit în stație. Femeia s-a dat jos din tramvai, apoi vatmanul a plecat din stație și a tras-o sub roți, iar ea a fost târâtă așa câțiva metri, până în momentul în care călătorii au dat alarma și l-au informat pe vatman că trebuie să oprească de urgență. Alessia a încercat să coboare din tramvai cu un cărucior cu rotile în care se afla fiica ei în vârstă de 12 ani, care are dizabilități.

În momentul în care tramvaiul a plecat din stație, femeia în vârstă de 55 de ani a rămas blocată între uși, având mâna pe căruciorul cu rotile. Ea s-a dezechilibrat și a ajuns sub roțile tramvaiului.

Anchetatorii din Arad, care se ocupă de acest caz, au ajuns la concluzia că vatmanul a plecat din stație pentru că a avut martorul verde aprins, un martor ce indică faptul că ușile se închid și care i-a permis să plece din stație. Cu toate acestea, el este de vină pentru tragedie, deoarece nu s-a uitat în oglinzi înainte de a porni.

Martorii care au fost prezenți la cumplitul accident au precizat că ușile tramvaiului s-au închis în momentul în care femeia cobora căruciorul cu rotile, iar autoturismul a plecat de pe loc.

A fost deschis un dosar penal în acest caz

A fost deschis un dosar penal în acest caz, iar polițiștii care se ocupă continu și astăzi cercetările. Se fac verificări pentru ucidere din culpă. După cumplitul incident, vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluatat-o pe Alessia din stația de tramvai şi a transportat-o la spital, a transmis că victima a suferit leziuni interne grave, însă nu a murit pe loc, ci după patru ore, la Spitalul Judeţean din Arad.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191