Cine este bărbatul care a fost găsit decedat în parcul IOR. S-a aflat că suferea de depresie / FOTO

Cine este bărbatul care a fost găsit decedat în parcul IOR. S-a aflat că suferea de depresie / FOTO

A fost făcută publică identitatea bărbatului găsit decedat în parcul IOR. Potrivit informațiilor, victima se numește Ion Florea, cunoscut ca Jean sau „șoferul câinilor”. S-a aflat că suferea de depresie.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Amintim că în cursul zilei de azi, o descoperire macabră a fost făcută în Parcul IOR din Sectorul 3. Un cadavru a fost zărit de un trecător care a sunat la 112. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat că trupul neînsuflețit aparținea unui bărbat în vârstă de 40 de ani.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

A fost făcută publică identitatea bărbatului găsit decedat în parcul IOR

Cu puțin timp în urmă, reprezentanții asociației Kola Kariola, un ONG care militează pentru drepturile animalelor, au publicat pe pagina lor de Facebook un mesaj prin care anunță decesul bărbatului.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Din mesaj reiese că bărbatul ar fi suferit de depresie și este posibil să își fi pus capăt zilelor.

„El a fost Ion Florea Jean, Jean al nostru sau șoferul câinilor! 7 ani ne-a fost coleg, prieten, frate, nicidecum un simplu angajat. Trecea printr-o perioadă grea și am încercat în ultimele luni să-i fim cât se poate de aproape. Jean a ales altceva, ce nu ne-am fi închipuit vreodată. A ales să plece definitiv din această lume, chiar din locul unde își plimba câinii, pe Insula Câinilor din Parcul IOR. Jeane, iartă-ne pe toți, iartă-mă pe mine pentru că poate nu am făcut chiar tot ce trebuia, dar știi bine de acolo de unde ești că te-am respectat și iubit ca pe un frate!

Ne-ai terminat, Jeane! Pentru tot binele pe care l-ai făcut animalelor, sper totuși ca Dumnezeu să te trimită în Rai, chiar dacă tu ai ales altceva legat de viața ta.

Luăm o pauză pentru că trebuie să ne ocupăm de înmormântare așa cum se cuvine și așa cum merită!”, au scris reprezentanții Kora Kariola.

Ce au anunțat oamenii legii

În cursul zilei de azi, oamenii legii de la Secția 12 au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că, în interiorul unui parc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul acestuia, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, transmite DGPMB.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191