Cine este Camelia, femeia găsită moartă pe bancheta din spate a mașinii. Avea o carieră de succes, iar patru copii o așteptau acasă

Cine este Camelia, femeia găsită moartă pe bancheta din spate a mașinii. Avea o carieră de succes, iar patru copii o așteptau acasă

Femeia din Focşani care a fost găsită decedată în propriul autoturism, pe bancheta din spate, era o antreprenoare locală de succes. Descoperirea a fost făcută chiar de către soțul acesteia. Cei doi ar fi avut o relație de peste 20 de ani împreună și patru copii. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cine era femeia găsită decedată

Camelia Tuvene avea 32 de ani și era o antreprenoare de succes. Avea un salon de înfrumuseţare şi o curăţătorie de încălţăminte. Femeia era împreună cu soţul ei încă de la 14 ani şi aveau împreună patru copii, trei fetiţe şi un băieţel, scrie

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Soțul și-a găsit femeia decedată

Anchetatorii aşteaptă rezultatul necropsiei. La prima vedere nu păreau a fi urme de violenţă pe trupul femeii, dar rămâne de văzut ce vor constata medicii legişti cu privire la cauza decesului.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. La faţa locului, chiar soţul a fost cel care a găsit autoturismul familiei parcat pe o stradă din Focşani. El a anunţat la 112 că şi-a găsit soţia fără viaţă. Era pa bancheta din spate. Au venit imediat echipajele de prim ajutor, însă urmele decesului erau instalate deja de câteva zile. 

S-a deschis o anchetă penală 

A început ancheta penală în acest caz. Rămâne de văzut ce vor constata anchetatorii şi dacă vorbim de vreun vinovat în acest caz. În cele din urmă s-a aflat şi că soţul a fost cel care a semnalat dispariţia femeii, în urmă cu câteva zile, spunând că aceasta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Româncă găsită decedată în portbagajul unei mașini 

Anul trecut, o româncă a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini, care era parcată în faţa unui magazin, în oraşul Desenzano din Italia. Românca, rezidentă în oraşul Biella (vest de Milano), fusese dată dispărută pe 29 iulie, atunci când a fost văzută ultima dată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi carabinierii, care au găsit trupul unei femei în portbagajul maşinii. Ea a fost identificată drept o româncă în vârstă de 50 de ani, care fusese dată dispărută de familie.

Anchetatorii au descoperit că românca a murit din cauza unei supradoze de medicamente. Prima pistă este cea a unei sinucideri, mai ales că femeia a mai avut şi alte tentative de suicid în trecut.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191