Cine este Cristina Dănilă, concurenta emisiunii Casa Iubirii. E virgină și are aproape 20 de ani

Cine este Cristina Dănilă, concurenta emisiunii Casa Iubirii. E virgină și are aproape 20 de ani

Cristina Dănilă de la Casa Iubirii este un personaj cât se poate de interesantă. Nu a împlinit încă 20 de ani și a recunscut că este vigină. I-a plăcut de Radu din primul sezon fără să știe că preferatul ei va reveni în competiție.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Visează la o familie, lângă un bărbat răbdător și să îi suporte momentele în care are toane. Nu s-a îndrăgostit vreodată cu adevărat, dar au fost destui băieți care s-au amorezat de ea după ce au cunoscut-o, dar nu a fost reciproc.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii locuiește în Sibiu. Vrea lângă ea la un bărbat bun la suflet, răbdător și cu ochii albaștri, dar este dispusă să se și reorienteze în cazul în care se îndrăgostește de cineva care nu se încadrează în acestei criterii. Ulterior, în competiție, ea a format un cuplu cu Radu, cel de care a recunoscut încă de la început că e îndrăgostită.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Sunt Cristina și sunt fecioară, dar nu ca zodie. Studiez Dreptul la Sibiu. Pentru mine, bărbatul ideal e un tip de treabă, e cald la suflet și are ochii albaștri. Asta e cam tot ce știu despre el. Ba nu, mai știu ceva. Că ar putea să treacă peste faptul că sunt încăpățânată și cam irascibilă.

Știu că m-ar iubi și m-ar aprecia, în ciuda acestor defecte. Sper că acest băiat există și că s-a gândit și el să vină odată cu mine la Casa Iubirii. Îmi doresc foarte mult să experimentez pe această latură sentimentală. Sunt la început.

Nu pot spune că am fost îndrăgostită, poate mi-a plăcut de cineva. De obicei nu contează culoarea părului, de obicei mă atrag ochii albaștri. E minunat să încerci lucruri noi”, a dezvăluit Cristina Dănilă, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2.

Cristina Dănilă se descrie drept o fire ambițioasă, sensibilă, încăpățânată și amuzantă. Vrea un bărbat comunicativ, romantic, respectuos și afectuos.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191