Cine este, de fapt, Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay. Provine dintr-o familie de cântăreți

Cine este, de fapt, Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay. Provine dintr-o familie de cântăreți

Vlad Babasha, cel care a urcat pe scenă la concertul Coldplay și a fost huiduit de români, este originar din Bacău. În prezent, acesta este foarte popular pe mai multe platforme de streaming audio. Pe contul de Instagram, unde are aproape de urmăritori, se prezintă ca artist, compozitor, textier și producător.

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

 Babasha a fost numărul 1 în trending pe Youtube

Pe YouTube, Babasha are de abonați, iar pe Instagram a adunat o comunitate de aproape de persoane. În prezent, este pe locul unul în trending pe YouTube. Piesele sale au circulat intens pe platforma Tik Tok. Cu hit-ul „Baklava”, piesă care a ajuns numărul unu în trending pe YouTube, Babasha a adunat în doar două săptămâni de la lansare peste 11 milioane de vizualizări.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Pe Spotify scrie despre el că este „cântărețul dinamic cunoscut pentru performanțele sale electrizante din lumea manelelor, aduce o energie nouă pe scena muzicală vibrantă din România. Cu prezența sa scenică carismatică și vocea sa plină de suflet, Babasha a devenit un nume cunoscut, captivând publicul”.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Babasha, cântăreț de manele 

Babasha este cântăreț de manele, iar melodia pe care a interpretat-o la concertul Coldplay se numește ”Păi Naa”, care l-a poziționat pe locul 1, în trending, pe youtube. De asemenea, melodia are peste 6 milioane de vizualizări. Babasha s-a declarat foarte încântat de oportunitatea pe care a primit-o, de a cânta la evenimentul care cu siguranță i-a crescut faima. ”Păi Naa” ar fi compus-o chiar el și speră ca să sparg barierele între genurile muzicale din România.

Vlad Babașa provine dintr-o familie de cântăreți

Pe contul de Instagram, unde are aproape de urmăritori, se prezintă ca artist, compozitor, textier și producător. Pe profilul oficial de Facebook, are 6,500 de urmăritori și precizează că a început să studieze în 2021 la Universitatea Națională de Muzică din București.

Vlad Babașa provine dintr-o familie de cântăreți. Mama lui este manelista Carmen de la Roma, iar tatăl său este tot artist. Cântăreața se mândrește cu băiatul său și nu ezită să le arate tuturor cât de mândră este de copilul ei. La fel procedează și Babasha, care nu se ferește să apară în compania părinților săi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191