Cine este, de fapt, Daniel Balaciu, soțul Danielei Roba? A fost acuzat că ar fi atras de bărbați: „ Nu a mai putut să o suporte pe nevastă-sa”

Cine este, de fapt, Daniel Balaciu, soțul Danielei Roba? A fost acuzat că ar fi atras de bărbați: „ Nu a mai putut să o suporte pe nevastă-sa”

Noi detalii ies la iveală în legătură cu Daniel Balaciu, călăul Danei Roba, care se află în continuare în arest preventiv după ce aproape și-a ucis soția cu mai multe lovituri de ciocan. Ciudat este că în ultimele ore au apărut în mediul online mai multe comentarii ale unor internauți, care susțin ca Daniel Balaciu ar fi atras, de fapt, de bărbați.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Încă soțul Danei Roba a intrat în atenția românilor după fapta oribilă pe care a comis-o, stârnind furia și revolta multora dintre ei. Recent, la ultima lui postare din social media doi dintre internauți au început un dialog halucinant, prin care precizează că Daniel Balaciu ar avea alte orientări sexuale.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Soțul Danei Roba, atras de bărbați?!

Nu o spunem noi, ci doar relatăm dialogul greu de crezut a doi internauți, care au lansat comentarii de-a dreptul șocante:

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

„Să-l întrebe cineva de ce nu a mai putut să o suporte pe nevastă-sa, că el și-a descoperit latura S@x#$%ă cu bărbați. Și da, e Era stresat să nu fie descoperit, să afle societatea, familia lui”, este comentariul cu care începe dialogul celor două persoane din mediul online.

Dana Roba: „El mereu vorbea cu băieții”

Dana Roba dă crezare zvonurilor apărute și lansează o serie de declarații conform cărora Daniel Balaciu începuse să vorbească toată ziua „cu băieții”, acesta fiind răspunsul pe care îl oferea ori de câte ori soția lui îl întreba cu cine vorbește. 

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spunea: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții.

I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie. El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții”, a mărturisit Dana Roba, potrivit

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191