Cine este, de fapt, noua parteneră a lui Alin Oprea! Medana ar fi făcut videochat, dar iubitul îi sare în apărare: „Dumnezeu ne-a adus împreună”

Cine este, de fapt, noua parteneră a lui Alin Oprea! Medana ar fi făcut videochat, dar iubitul îi sare în apărare: „Dumnezeu ne-a adus împreună”

Alin Oprea și-a refăcut viața alături de o frumoasă brunetă, originară din Cluj-Napoca. Cei doi au o relație de peste un an de zile, iar acum, după ce divorțul este pe cale să se definitiveze, nu mai au nici un motiv pentru care să își ascundă iubirea. Dar cine este, de fapt, Medana, femeia care i-a sucit mințile fostului membru al trupei Talisman?

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Alin Oprea și iubita lui par cei mai fericiți oameni de pe Pământ, și acest lucru se vede cu ochiul liber. Medana îl face pe Alin să se simtă cel mai norocos bărbat, și are și de ce: brunetă, frumoasă, ocupată să arate mereu fără nici un cusur, tânăra nu vrea să îl facă nicidecum de rușine pe artist.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Alin Oprea și iubita lui, mai fericiți ca niciodată

Pe lângă aceste calități deja evidente, Alin Oprea a spus despre iubita lui că este și desteaptă, fiind absolventă a facultății de Psihologie, dar și descurcăreață și muncitoare, având propria ei afacere în imobiliare, pe care o gestionează cu succes.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Imediat ce Alin Oprea și-a asumat relația cu frumoasa clujeancă, gurile rele au început să caute orice detaliu neplăcut din trecutul brunetei, mai-mai să o aibă cu ceva la mână. Iubitul ei, însă, știe deja totul despre noua lui parteneră, și nici nu vrea să audă despre bârfele din presă.

„Aste o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară, este un dezvoltator imobiliar serios. Nu a avut carieră în videochat sau toate câte s-au vehiculat prin presă. Nu este patroană de videochat, este patroana unei firme de construcții și imobiliare”, a replicat Alin Oprea, după ce au ajuns și la urechile lui acuzațiile dure ce i se atribuie Medanei.

Ce secrete ascunde iubita lui Alin Oprea

Mai mult, s-ar fi spus chiar că bruneta ar fi căsătorită cu un afacerist din Cluj, cu care ar avea și doi copii, însă cântărețul nu a aplecat urechea la aceste vorbe în vânt, continuându-și relația fericită cu iubita lui despre care spune că îi este „suflet-pereche”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191