Cine este, de fapt, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Are 34 de ani și este o cunoscută artistă din România. UPDATE

Cine este, de fapt, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Are 34 de ani și este o cunoscută artistă din România. UPDATE

Deși sezonul estival s-a terminat, Marea Neagră continuă să facă victime. O tânără a fost găsită înecată, joi, pe o plajă din Mamaia.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

UPDATE: Poliția a identificat-o pe tânăra găsită moartă în dimineața de joi, 28 septembrie 2023, pe plaja din Mamaia Nord. Aceasta este Laura Roșca (34 ani) din Turda (Cluj), cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Artista, care era îmbrăcată atunci când a fost găsită într-un tricou de înot și slip, se presupune că a murit înecată. Nu s-au găsit urme de violență asupra ei, iar salvamarii speră să nu mai fie și alte persoane în apă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Laura Roșca a fost identificată după tatuaje. În ultima ei postare pe Instagram folosise hashtagul „#FvckDepression“.

Mai mulţi oameni care se plimbau pe plaja din Mamaia au văzut-o în apă și au sunat imediat la 112. Totodată, au fost alertați și salvamarii, dar, din păcate, salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic.

„Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări.

Dacă a intrat singură în apă, foarte greu să mai alerteze cineva, mai ales că sezonul s-a terminat, nu prea mai este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era sau ce s-a întâmplat. Are aproximativ 25 de ani”, a declarat Goariu Georgian, salvamar, potrivit a3.

Polițiștii au deschis o anchetă

Acum, polițiștii vor să afle în ce împrejurimi a murit tânăra. Trupul neînsufleţit al fetei a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei , polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Un făt a fost găsit într-o pungă, fără suflare, pe plajă, în Eforie Nord

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, un turist a găsit un bebeluș mort, aruncat într-o pungă. Bărbatul care l-a găsit a povestit cum s-a întâmplat:

„Eu am găsit și am anunțat oamenii de aici de la plajă și am zis că nu îmi vine să cred ce am găsit. M-am uitat mai bine ș Era într-un săculeț menajer închis. În jur de ora 9 de dimineață. Vreau să las un mesaj celor tineri: Dacă faceți copii, creșteți-i!”.

Poliția a demarat o anchetă amănunțită pentru a identifica autorul acestui act deosebit de tragic. Copilul a fost găsit spre apă, abandonat între pietre.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191