Cine este Gabriela Botezat, fosta Miss România cu care s-a iubit Irinel Columbeanu. După despărțire i-a luat înapoi și salonul făcut cadou!

Cine este Gabriela Botezat, fosta Miss România cu care s-a iubit Irinel Columbeanu. După despărțire i-a luat înapoi și salonul făcut cadou!

De-a lungul timpului Irinel Columbeanu s-a iubit cu multe femei frumoase și celebre de la noi, însă Monica i-a marcat existența, fiind sigura care i-a oferit un copil. Până la Moni, totuși, prin suflet i-au trecut alte femei lui Irinel, precum Gabriela Botezat, fosta Miss România căreia, după despărțire, i-ar fi luat înapoi toate cadourile.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cu cine s-a iubit Irinel înainte de Monica

Gabriela Botezat, în prezent Gabriela Ciobîcă, este o frumoasă moldoveancă, fostă Miss România (2004), care i-a pus inima pe jar lui Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut pe când tânăra avea 19 ani, chiar la Poiana Brașov, acolo unde Irinel a fost vrăjit peste măsură de „zâmbestul misterios” pe care îl avea tânăra, așa cum se arată în cea de-a doua carte a afaceristului.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

O remarcă pe Gabriela când se duseră odată, cu toate fetele, să mănânce la prânz sus, în Poiana Brașov, beneficiind de o pauză mai lungă. Ea se nimeri să se așeze lângă Ili pe bancheta de lemn de la masa lungă, tot pe lemn, pusă afară. Avea dinții frumoși și un zâmbet pe care îl găsea câteodată misterios. Mai mult atrăgea, însă, ușoara grimasă pe care o făcea când se chinuia să accentueze începutul unor cuvinte, fără vreun tipar anume. Află că avea 19 ani și era din Suceava.”

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cei doi ar fi fost la un pas de căsătorie, Irinel i-a dat și inelul de logodnă, însă Blanche, așa cum era cunoscută, n-ar fi fost pregătită să întemeieze o familie. Mai mult, s-a speculat că ea este cea care a decis să încheie relația cu Irinel, lucru ce l-a afectat atât de mult pe fostul afacerist, că a decis să recurgă la niște Gurile rele spuneau că acesta i-ar fi luat cadourile înapoi și că a intrat cu buldozerul în salonul de înfrumusețare pe care i l-a făcut cadou. 

Ce mai face Gabriela Botezat

De atunci au trecut mulți ani, iar acum iată că Gabriela are o viață de familie împlinită și are salonul de înfrumusețare mult dorit, chiar la Rădăuți. Aceasta este căsătorită cu magistratul Ciobîcă George și au împreună doi copii frumoși, o fetiță și un băiețel.

Fosta Miss România arată splendid și după doi copii și o viață plină de proiecte, aceasta se menține într-o formă de vis. Nici nu e de mirare având în vedere că este pasionată de sport, pasiune pe care o împărtășește alături de soțul său.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191