Cine este Ghiță Munteanu, autorul piesei care a înnebunit TikTok-ul. Cum a devenit piesa „Aș vrea să fiu un spiriduș” virală după 11 ani

Cine este Ghiță Munteanu, autorul piesei care a înnebunit TikTok-ul. Cum a devenit piesa „Aș vrea să fiu un spiriduș” virală după 11 ani

Cu o carieră bogată în muzica populară și de petrecere, Ghiță Munteanu a devenit un nume venerat în industria muzicală din România. Originar din pitorescul Satu Mare, acest artist talentat a reușit să adune milioane de fani pe platforma YouTube, datorită interpretărilor sale. Cu toate acestea, o piesă anume a reușit să creeze o adevărată furtună pe TikTok, captivând inimile utilizatorilor după unsprezece ani de la lansare. Melodia „Aș vrea să fiu un spiriduș” a devenit un fenomen viral.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ghiță Munteanu, un artist din Satu Mare, a cucerit inimile pasionaților de muzică populară și de petrecere, reușind să devină un adevărat fenomen pe platforma YouTube. Cântărețul a reușit să strângă milioane de vizualizări pentru fiecare dintre creațiile sale muzicale, fie că alege să le interpreteze solo sau să se bucure de colaborări inspirate cu alți artiști români.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cine este Ghiță Munteanu, artistul care a lansat piesa virală „Aș vrea să fiu un spiriduș”

O piesă în special a reușit să dețină titlul de senzație pe platforma TikTok, unde a stârnit o adevărată frenezie în rândul utilizatorilor. Piesa intitulată „Aș vrea să fiu un spiriduș” a devenit virală la unsprezece ani de la lansare.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Această piesă a devenit imediat un refren popular și o sursă inepuizabilă de inspirație pentru utilizatorii rețelei sociale TikTok. Multe vedete de la noi din țară, printre care Delia Matache, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, s-au afișat în mediul online cu această melodie.

Astfel, piesa „Aș vrea să fiu un spiriduș” a devenit virală pe TikTok, iar mulți români au făcut videoclipuri folosind acest sunet.

Ba chiar mai mult, datorită acestei piese care a devenit mai nou un trend s-a făcut și un filtru cu spiriduș pe care îl folosesc utilizatorii.

Un alt trend de pe TikTok face victime în rândul copiilor și al adolescenților

Pe platforma de socializare TikTok a luat amploare un trend neobișnuit care pune în prim-plan părinții și adolescenții într-o manieră cu totul aparte. Aceștia se filmează în timp ce sparg ouă pe capetele minorilor din propriile familii.

Această provocare a captat atenția internetului, devenind rapid un fenomen viral, dar în același timp a generat o avalanșă de reacții indignate. Motivul din spatele acestei acțiuni inedite este dorința de a-i asista pe părinți, în anumite cazuri și pe frații mai mari, în activitățile din bucătărie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191