Cine este Leo de la Roșiori, manelistul care cântă melodia „Am tras draperiile”. A devenit viral în toată România

Cine este Leo de la Roșiori, manelistul care cântă melodia „Am tras draperiile”. A devenit viral în toată România

Leo de la Roșiori, cântărețul-momentului în România, a devenit faimos în ultima perioadă datorită celor mai notabile melodiii ale sale: „Femeia frumoasă nu se ține în casă” și „Am tras draperiile”. Totuși, cine este cântărețul care a ajuns la inimile românilor? Rămâne să aflați din rândurile de mai jos. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Notorietatea artistului a crescut în ultima vreme, prin prisma muzicii lăutărești pe care o cântă, îmbinată cu ritmuri de manele și sunete tradiționale. Deși este iubit pentru farmecul său, Leo de la Roșiori nu are un trecut foarte liniștit, căci a ajuns în punctul în care să-și înșele femeia care i-a dăruit patru copii. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cine este Leo de la Roșiori, cântărețul care i-a înnebunit pe fani 

Pe cât de talentat este și apreciat pentru piesele sale captivante în care se regăsesc majoritatea ascultătorilor săi, în viața reală există un sâmbure de adevăr ale acelor versuri. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Dacă în prezent Leo de la Roșiori are o familie fericită și împlinită, trecutul lui amoros este unul destul de zbuciumat. Acum câțiva ani a avut un moment de rătăcire, și a ajuns să-și înșele soția cu Manuela Oprișu, cu care a făcut și un copil. 

Leo de la Roșiori a renunțat la viața dublă și s-a întors la soție

După ce și-a dat seama de gravitatea faptelor sale, artistul s-a cumințit și a decis să revină acasă la Denisa, femeia cu care avea deja o familie frumoasă. 

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2022, când așteptau nașterea celui de-al patrulea lor copil.

Soția manelistului a purtat o rochie de mireasă divină, mulată, tip sirenă, care i-a pus în evidență frumusețea și burtica de gravidă. A optat pentru o coafură lejeră, alegând să lase părul ondulat pe spate. 

Leo de la Roșiori, în schimb, nu a dorit să îmbrace clasicul costum negru de ginere, ci a decis să iasă în evidență cu unul de culoare crem. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191