Cine este milionarul misterios care o face să zâmbească pe Anamaria Prodan. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din lume. Informații exclusive! / FOTO

Cine este milionarul misterios care o face să zâmbească pe Anamaria Prodan. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din lume. Informații exclusive! / FOTO

De ceva vreme, Anamaria Prodan lasă de înțeles că este fericită, zâmbește și și-a găsit un suflet alături de care să construiască un viitor frumos, dar toată lumea se întreabă cine este. , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, știe cine este acest bărbat misterios! Vă spunem că este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din lume. Iată despre cine este vorba!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Am aflat cine este milionarul misterios care o face să zâmbească pe Anamaria Prodan! Avem informații exclusive cu privire la identitatea bărbatului și vă putem spune că este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din lume.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Am aflat cine este milionarul misterios care o face să zâmbească pe Anamaria Prodan

În ultima perioadă, Anamaria Prodan s-a tot afișat alături de Ronald Gavril. La prima vedere ar părea că cei doi sunt doar buni prieteni, doar că noi am început să ne interesăm mai în de-aproape și am aflat pe surse, de la oameni din jurul impresarei, cum că cei doi sunt de nedespărțit în America.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

În prezent, vedeta se află împreună cu copiii și cu marele sportiv în străinătate. Aceștia au petrecut și Crăciunul împreună.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni de-ai vedetei, în Las Vegas, lucru care arată clar că relația lor nu este doar una de joacă, ci este ceva foarte serios.

Cu siguranță cei doi îndrăgostiți vor construi multe împreună, pentru că e clar că această echipă formată din Ronald Gavril și Anamaria Prodan, dincolo de relație, poate să facă o grămadă de lucruri importante.

Cine este Ronald Gavril

Ronald Gavril este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pugliști din lume. Bărbatul este milionar, este impresariat de Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume și, de altfel, a reprezentat echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

În luna mai a anului 2012, sportivul s-a mutat în Las Vegas, unde își desfășoară activitatea în prezent. Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe l-au observat pe Ronald Gavril în timpul sesiunilor sale de sparring la Clubul de box Mayweather și i-au făcut o ofertă de contract pentru agenția lor de impresariat sportiv, Mayweather Promotions. Semnarea contractului a avut loc în luna martie a anului 2013, iar de atunci colaborează împreună.

Iubitul Anamariei Prodan este un bărbat înalt, care se află pe lista celor mai doriți burlaci din Statele Unite ale Americii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191