Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO

Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO

A fost o finală incendiară la Eurovision 2024! O mulțime de artiști excepționali au făcut show pe scenă, dar doar Nemo a convins publicul din Europa că merită să câștige. Iată cine este artistul elvețian care a obținut 591 de puncte și a spart trofeul pe scenă, la scurt timp după ce l-a primit.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

S-a terminat o nouă ediție Eurovision, în care România, însă, nu a participat! Artistul care a reușit să ajungă la inimile publicului și a obținut 591 de puncte a fost Nemo! Este din Elveția, are 24 de ani și un talent ieșit din comun. Cântărețul are o personalitate interesată, care a împărțit publicul în două tabere: pro și contra!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cine este Nemo, artistul din Elveția care a câștigat Eurovision 2024

Nemo a făcut un spectacol de excepție pe scena Eurovision în anul 2024. Acest lucru a fost apreciat atât de țările care au votat, cât și de publicul din Europa, care i-a oferit 591 de voturi! Nemo are 24 de ani și nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie, ceea ce a stârnit câteva discuții controversate.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

A avut o apariție excentrică pe scenă, căci s-a îmbrăcat într-o fustă și a făcut mai multe mișcări senzuale.

Deși identitatea lui este încă un subiect tabuu, Nemo este foarte asumat și a explicat modul în care vede lucrurile cînd vine vorba despre gen. Și piesa ”The Code”, cu care a câștigat competiția, are legătură cu cine este el.

Artistul a spart trofeul pe scena Eurovision

Nemo a primit trofeul Eurovision de la artista Loreen, câștigătoarea din anul 2023. Cântărețul a fost foarte emoționat în acel moment, astfel că l-a spart la scurt timp după ce l-a primit. Înainte de acest moment, Nemo a făcut câteva declarații emoționante, după ce a aflat că el este câștigătorul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191