Cine este Nicoleta, femeia care a murit spulberată în accidentul produs de șoferul beat și drogat. Și-a pierdut viața chiar de ziua ei de naștere!

Cine este Nicoleta, femeia care a murit spulberată în accidentul produs de șoferul beat și drogat. Și-a pierdut viața chiar de ziua ei de naștere!

Nicoleta se pregătea să își serbeze ziua de naștere, însă inconștiența unui șofer beat și drogat i-a curmat zilele. Femeia și-a pierdut viața chiar atunci când ar fi trebuit să se pregătească de celebrarea celor 56 de ani pe care îi împlinea. Tragedia s-a produs în doar câteva fracțiuni de secundă, fără ca femeia să aibă timp de reacție.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Cine era Nicoleta, femeia ucisă de un șofer beat și drogat

Nenorocirea s-a produs chiar în fața casei în care Nicoleta locuia în Popești Leordeni. Într-o ironie tragică a sorții, femeia a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa alături de un grup de persoane. Mergea la mașină, pregătită fiind să primească un tort aniversar și să petreacă alături de cei dragi. N-a mai apucat. Un bărbat beat și drogat care se afla la volanul unei mașini a lovit-o în plin. Nicoleta a fost strivită de două mașini, iar medicii ajunși la fața locului n-au mai avut ce să-i facă.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Bărbatul în vârstă de 59 de ani avea o alcoolemie de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar în urma durg-testului s-a concluzionat că acesta consumase și substanțe interzise. După accident, acesta ar fi încercat să fugă. Potrivit informațiilor oferite de bărbatul s-a dat jos din mașina și striga în jur că e foarte beat. Nici nu realiza ce nenorocire tocmai produsese. Până la sosirea polițiștilor acesta a fost reținut de vecini. Alături de Nicoleta, a mai fost rănită o femeie în vârstă de 51 care a scăpat cu viață, dar a fost transportată de urgență la spital. Șoferul se află în arest pentru 30 de zile, iar polițiștii cercetează cazul.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Mesajul sfâșietor transmis de apropiați

Între timp, familia îndurerată a Nicoletei își plânge pierderea. Conform Nicoleta era cadru medical și lucra la spitalul Bagdasar Arseni. În urma ei au rămas 3 fii, dintre care doi gemeni. Pe pagina de Facebook a cumnatului său a apărut un mesaj sfâșietor. 

Azi, acum câteva ore, un bețiv cu un Jaguar a curmat viața finei fratelui meu și a cumnatei mele și prietena noastră de familie, Nicoleta Nemernicul, din Popești Leordeni, avea 1,4 la mie alcoolemie. Ea doar coborâse din mașina ei, pe care o parcase lângă casa ei, cu un tort în mâini, și urma să intre în Soțul ei era mai în Nu au văzut, că erau cu spatele. Criminalul a pierdut controlul volanului, nu se știe cauza, poate pentru că a accelerat dintr-o dată, în câteva zeci de metri, a ajuns la 130 km pe oră, intrând în mașinile parcate și prinzând-o pe ea între mașina lui și mașina ei, pe bordură, înspre gard. Mai avea 1 metru să intre în curte.

Soțul ei a rămas paralizat pe loc, totul a durat câteva A ajuns în stare gravă la spital, stingându-se după câteva ore, 2 doar. Colegii ei, medicii (de la Bagdasar Arseni, neuro), au făcut tot posibilul să o mențină în viață, dar Dumnezeu a luat-o. Mâine era ziua ei, împlinea 56 de ani. Era sănătoasă… Dumnezeu să o Să o odihnească Dumnezeul nostru în Criminalul să fie pedepsit exemplar!”, a scris cumnatul Nicoletei pe o rețea socială.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191